Laura en Gabriëlle hebben last van spanningen

Laura en Gabriëlle hebben last van spanningen

LauraB en Gabriëlle zitten lekker in het zonnetje te kletsen. De twee hebben het over de sfeer in Utopia.

Gabriëlle zegt dat ze maar buiten is gaan zitten, ze voelt de spanningen en dat is niet fijn. LauraB kan zich er ook in vinden, zij heeft er ook last van. En vandaag wordt het nog erger aldus Gabriëlle, Colinda en Tineke willen een centraal. Ze hebben heel wat te vertellen. LauraB wist dat niet en zegt dat ze dat misschien aan zag komen. Ook Gabriëlle is bang dat er de komende twee weken veel gaat gebeuren en het niet leuk wordt in Utopia. Wanneer gaat Laura bijvoorbeeld weg? Zij kan zo weg zijn. Ook Colinda voelt zich al dagen klote en Tineke voelt zich niet thuis. Als je een gevoelsmens bent voel je het al snel aan aldus LauraB. Ook ga je hier snel hechten aan bepaalde bewoners. Gabriëlle zou het liefst een robot zijn maar volgens LauraB is dat dan ook weer niets. Zo ben je zelf ook erg bot. We merken het vanavond wel aldus Gabriëlle. Volgens LauraB moet Gabriëlle meer praten maar dat vind ze erg moeilijk. Ik ken de mensen gewoon nog niet te goed en het duurt even voordat ik echt voor mezelf op durf te komen. Zal vanavond tijdens het centraal de bom barsten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 18:53

    Net nu ik dit lees gaat colinda rond dat er geen centraal komt maar een bijeenkomst in de kamer. Ik heb het idee dat het zoals zo vaak met een sisser afloopt. Vooral colinda trekt zich op den duur vaak terug. Ik denk een storm in een glas water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *