Familiebezoek voor Ivan

Familiebezoek voor Ivan

Ivan heeft bezoek! Drie uur lang mag hij namelijk van zijn familiebezoek genieten. Voor Nicole is het ook best wel spannend want dit is de eerste keer dat zij haar schoonmoeder ziet. Ivan loopt rond 14:15 richting de poort om het gezelschap op te wachten. En besluit uiteindelijk maar in de schommelstoel te gaan zitten. Hij ziet de vuilniswagen aankomen en besluit alvast maar de bak te halen. Als de vuilniswagen eenmaal weg is verschijnt later dan gepland zijn familie. Ivan zijn moeder, zussen en broer komen gezellig even langs en arriveren met de auto. Al snel wordt er geknuffeld en volgen enige knuffels en kussen. Ivan wordt erg emotioneel als hij met zijn broer knuffelt. Al snel worden er verschillende lekkere gerechten uit de auto gehaald voor Ivan en uiteraard zijn mede bewoners. Als alles uitgepakt is wordt er gezellig bijgepraat en worden er verschillende cadeautjes gegeven. De zussen stellen ondertussen Nicole die erg nerveus was gerust dus dat zit gelukkig ook al goed! De moeder van Ivan werd ook emotioneel door het weerzien van haar zoon. Ook vind de moeder het mooi dat Gio met Ivan mee bid. Gio wil wellicht ook nog mee doen met de Ramadan.  Zijn broer vraagt of Ivan weet of hij tot december blijft.  Ivan geeft aan dat hij nog niet weet of hij tot het einde van Utopia blijft en is  afhankelijk van een vriend. Wat dat ook mogen betekenen. Het oogt in ieder geval gezellig en dat is het belangrijkste. Ivan gaat nog een klein rondje lopen met zijn zus en zij geeft als tip dat Ivan tijdens discussie niet zoveel moet schreeuwen. Verder is hij flink gegroeid. Wilco wordt bij de koeienstal ook nog even uitgenodigd om met zijn allen lekker te gaan eten. De tafel wordt gedekt en als iedereen er is kan er gesmuld worden van de heerlijke gerechten. Kortom de dag van Ivan kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Marie at 17:06

    Ivan wat heb jij een knappe moeder , en zo’n lief gezicht .Je hebt ook hele fijne zusters , wat een leuke meiden.Daar mag je best trots op zijn met zo’n prachtige familie , ik hoop echt dat je dit ooit leest .En wees lief voor ze .Heb genoten van je visite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *