“zonnig” gesprek over de nominatie!

“zonnig” gesprek over de nominatie!

Ja een “zonnig” gesprek over de nominatie: Dinsdag 21 april gaan de Utopianen weer nomineren. Dus dat is vanaf nu nog 8 dagen. Spannend! Natuurlijk gaan de bewoners, zoals het eigenlijk wel gebruikelijk is weer bij elkaar peilen hoe er gestemd zal worden….

Mark en LauraB zitten te genieten in de zon als Laura een gewetensvraag aan de eigenaar van “Le luifel” stelt: “Vind jij het terecht als Joey of ik stemmen krijgen?”

Op zo’n rechtstreekse vraag is het voor Mark natuurlijk moeilijk om een goed antwoord te geven. “Terecht, terecht…?” De boekhouder/Le luifel eigenaar, neemt de tijd om zijn antwoord zo zorgvuldig mogelijk te formuleren: “Nee, ik vind het niet terecht. Het is wel zo dat jullie een bepaalde stempel op de groep drukken. Uit mijn brieven blijkt ook dat mensen vinden dat Joey zich als een keizer gedraagt. En hier speelt dat ook. En jij wilt overal een vinger in de pap hebben. Dat is goed ook, dan weet je wat er speelt. Maar andere mensen doen dat niet en daarom kan je wel stemmen verwachten.”

LauraB hoort het geïnteresseerd aan en geeft aan hoe zij over het gedrag van haar vriend denkt:”Ik vind het juist goed dat Jo dat doet. Of jij of Ivan. Iemand moet hier het voortouw nemen, anders gebeurt er nooit wat”.

Vreemd gedrag

Mark geeft ook nog aan dat Joey en LauraB niet goed liggen bij Colinda en Tineke. Maar Colinda zelf ligt ook weer niet goed bij deze twee inwoners. Mark zegt dan ook: “Ze is vaag. Het lijkt of ze met iets zit, maar dan wil ze het er niet over hebben”. Zijn gesprekspartner is het daar mee eens: “Als iemand niet instemt met haar droom, dan lever je haar meteen een streek.” Beiden denken dat het een heftig centraal wordt vanavond. Er zal namelijk weer over het beloningssysteem gesproken worden. Dit bleek steeds een zeer gevoelig punt bij Colinda.  Wel is het zo dat Colinda een spaarpotje heeft, wat natuurlijk oneerlijk is! Jullie kunnen dit nalezen het tweede deel van dit bericht.

Ons lijkt het ook een héél heftig centraal te worden, wat denken jullie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 18:15

    Heftig centraal? Nou moet het eerst nog zien. Vaak als het er op aan kwam trok men zich terug of zeiden niks.En misschien helemaal nu ivm de nominaties.Het enige ( misschien) heftige zou zijn als Wilco zijn vertrek aan kondigt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *