Een spirituele markt

Een spirituele markt

Colinda wil haar eigen initiatieven doorzetten. Het medium zien graag een spirituele markt. Bjorn geeft aan daar zijn twijfels over te hebben, hij is namelijk bang dat alleen een bepaalde doelgroep deze spirituele markt zal aanspreken en daardoor niet voldoende winstgevend zal zijn.

Bjorn denkt dat Colinda verwacht dat buiten de normale markt daardoor meer mensen zullen komen, maar Colinda spreekt dit tegen en zegt dat dit niet zo het geval is, maar merendeels om twee vliegen in één klap te vangen. Bjorn zegt dat bijvoorbeeld bij een spirituele beurs mensen wegjaagt, met andere woorden dat op de Utgopia markt misschien wel mensen weg zullen blijven. Colinda is het daarmee totaal niet eens  en zegt, weet je wel hoeveel  bezoekers een spirituele beurs wel trekt, we leven niet meer in 1600 waar het verketterd werd. Bkorn geeft aan dit niet te bedoelen en zegt dat je twee soorten bezoekers hebt en mensen die op een spirituele beurs komen niet per definitie naar een gewone markt gaan. Colinda zegt, misschien niet, maar het zou kunnen van wel. Het zijn verhalen die Bjorn hoorde, dat wellicht niet samen zou kunnen. Hijzelf is er enthousiast over en is stik benieuwd hoe het zal gaan. Colinda zegt dat ze de kramen al vol heeft, waarop Bjorn zegt dat dit tof is, alleen nu nog de mensen. Hij is van mening dat wanneer er een normaal aantal mensen komen voor de markt en je zou dan iets anders doen, zoals de spirituele markt, dan zou je verwachten dat er meer mensen zullen komen.

Hoe zouden andere mensen denken dat bij de gewone markt die we nu kennen in Utopia een spirituele kraam aanwezig zal zijn?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Druif at 00:24

    Zolang het 1 kraam is zal het niks uitmaken volgens mij hoor, mensen die er geen behoefte aan hebben maken er zo wie zo geen gebruik van. En als ze net zo spiritueel zijn als colindA rennen ze weg ,die zet de goede (zo die er al zijn) in een kwaad daglicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *