Tineke vind Utopia een hel

Tineke vind Utopia een hel

Er waren gezellige gesprekjes op de vide. Zo ook tussen Gabriëlle en Tineke. Maar wat vind Tineke van Utopia?

Hoe vindt jij Utopia vraagt Gabriëlle aan Tineke. Heb je het naar je zin? Tineke antwoordt een beetje aarzelend dat er momenteel veel gebeurd in haar gezin. Ik heb gewoon heimwee. Ook laat Tineke wel blijken dat ze het er niet echt naar haar zin heeft. Gabriëlle luistert haar verhaal aan en adviseert om misschien niet te wachten tot de stemronde met naar huis gaan. Wacht je echt op de stemmingen vraagt Gabriëlle zich af, want voor hetzelfde geld gebeurt er niets. Wat ga je dan doen? Dan heb je een ander probleem. Tineke weet niet echt een antwoord op deze vraag. Maar wel vertelt ze wat haar dwars zit, de viezigheid, gescheld en geen structuur. De groep is simpelweg niet te veranderen en nauwelijks te motiveren.

 

Wat later wordt het gesprek onderbroken als er geroepen wordt nieuwe bewoner is er! Mark laat de sirene loeien en de bewoners snellen zich naar de banken. Zodra iedereen zit zit er ook een nieuw gezicht op de bank en stelt zich voor als Kevin. Echter wordt al snel duidelijk dat het om een grap gaat. Het is namelijk een bezorger en geen nieuwe bewoner! Sommige kunnen er mee lachen en de meeste staan dan ook snel op om weer verder te gaan waar ze mee bezig waren. Nu is de grote vraag wanneer komt er echt een nieuwe bewoner?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Wil at 08:22

  Ze maakt het zichzelf ook moeilijk hoor, ja als je moet blijven vanwege het geld dan kan het zijn dat je niet weg gestemd word. Zou tineke weer liegen? Als er gevraagt word of ze al oma is zegt ze dat hou ik voor me, je moet dan toch heel blij zijn???????? Ik vertrouw haar voor geen meter

 2. Ladybug at 02:37

  Ze kan niet naar huis zonder er uitgestemd te worden. Dat gaat haar veel geld kosten. Geld dat ze geleend heeft. Ze doet alleen de was en verder zit ze alleen maar. Ze zal moeten blijven zitten tot iemand haar weg stuurt

 3. anneke at 20:57

  Ziet wel goed uit.
  Tineke ga der uit als je het niet naar je zin hebt je kan wel wachten met de stem ronde maar wie zegt dat je gekozen wordt het kan wel iemand anders worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *