Utopia nieuwtjes 12 april

Utopia nieuwtjes 12 april

Het laatste Utopia nieuws van 12 april vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft.

 • De Utopia markt zit er weer op, en deze heeft naar verwachting goed gelopen! De inkomsten zijn bijvoorbeeld bij alleen de merchandise rond de 4000 euro! De rest moet natuurlijk nog opgeteld worden maar Laura en Laura besloten er alvast een wijntje op te drinken.
 • Zal er nog een centraal komen waar de definitieve balans wordt opgemaakt? We houden het in de gaten voor je!
 • Tijd om alles op te ruimen, de markt is immers voorbij.
 • Gaat Laura nou of gaat ze niet? Ze laat op verschillende manier doorschemeren dat haar vertrek eraan ziet te komen. Echter spreekt ze zichzelf ook tegen als ze spreekt over nieuwe ideeën door bijvoorbeeld een nieuwe cap uit te brengen.
 • Wilco en Tineke lijken er ook klaar mee te zijn. Zo heeft Tineke aan een gast vertelt dat ze vanaf volgende week niet meer gaat werken en lekker van het zonnetje te gaan genieten.

We vullen dit bericht nog aan, kom je regelmatig even terug? Niets meer missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 21:31

  Ik hoop met mijn hele hart dat Freule van de Troon tot Wasmachine er niet uit gestemd wordt.
  Dan mag ze op eigen kosten gillend naar huis! Ze heeft lang genoeg op haar lauwer troon gerust en uitgeknepen met werken. Al moet ik zeggen dat haar haar gedaan wordt en haar nagels…jajajaja

 2. Marja at 20:29

  Vandaag heeft tineke wel gewerkt, maar verder dan de wasmachine aanzetten doet ze andersniet. Maar daar zijn er meer van. Ze praten wel steeds wat ze binnen hebben gehaald vandaag, maar dat is niet verdienste maar omzet.

 3. johanna at 19:18

  Zo heeft Tineke aan een gast vertelt dat ze vanaf volgende week niet meer gaat werken en lekker van het zonnetje te gaan genieten.

  Huh…heeft zij daar ooit wel gewerkt dan??? Heb haar alleen maar op die troon zien zitten in de zon en nahja ze heeft af en toe de wasmachine aangedaan, dat dan weer wel 😉

 4. bart g at 17:51

  Zo dat is goed nieuws.

  Laten zij maar gaan..
  En dan maar afwachten of er nieuwe komen…je moet echt gek zijn om daar in te gaan…
  Als zij eruit gaan dan moeten zij het programma gaan stoppen dat is het beste….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *