Het optreden van Isabella

Het optreden van Isabella

Gisteren avond heeft Isabella een concert gegeven in Gemuda te Loenen in Utrecht. De soundcheck verliep al goed aldus Isabella en de rest van de avond ook zoals in onderstaande video’s te zien is. Fans, familie, vrienden en oude Utopia bewoners hebben ervan genoten. Zo waren Aike, Nicoline, Ron en Chris ook van de partij! Aike en Nicoline komen op een gegeven moment ook het podium op en zingen een stukje mee met het liedje “verdomd alleen”. Ook wordt het liedje gemaakt door Isabella “wanneer verlaat je mij” nog gezongen. Maar ook andere leuke maar vooral mooie liedjes worden gezongen zoals “simply the best” “the circle of life”. Ook hoopt Isabella binnenkort met de band te gaan zingen waarmee ze eerder in Utopia samenwerkte. En bedankt ze het publiek voor een top avond. Wordt dus vast en zeker vervolgd!
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. maria at 13:01

  Druif je moet niet vergeten dat dit met een mobiel is opgenomen. Als je het optreden van isa in de LIDL gehoord hebt dan zeg je wat anders. Ze zingt het nl heel erg goed omdat het geluid dan anders is. Maar van dit optreden zal waarschijnlijk wel een dvd worden gemaakt en dan kan men het verschil wel horen.Maar ze heeft het weer goed gedaan en is gelukkig gewoon zichzelf gebleven.

  • Druif at 13:13

   Hoi Maria , het is geen kritiek hoor ik vond haar in Utopia juist erg goed zingen, via tv . Jammer dat ik het nu zo hoor op mijn mobiel;)dat het dan zo slecht klinkt. Ze heeft een hele mooie stem. Ik dacht dat het door het geluid van speakers ofzo kwam.
   Fijne dag.

 2. Druif at 11:56

  Ik vind het optreden verschrikkelijk vals klinken door de speakers ofzo . Jammer want ze zingt best goed . Aan haar stem zal het niet liggen.
  Wel leuk dat ze haar passie kan volgen en droom kan waarmaken.
  Leuk om haar weer eens te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *