Ivan en Nicole hadden een conflict

Ivan en Nicole hadden een conflict

De bezoekers van de Utopia markt zijn er toch nog niet. Dus gaan we nog even terug naar gisteren avond. .. Na het centraal hadden Ivan en Nicole een conflict.

Ivan ergert zich namelijk aan de laksheid van andere bewoners, zo ook die van Nicole. Die hele markt zal mij een rotzorg zijn zegt Nicole die niet weet wat nou precies het probleem is. Mij boeit het wel antwoordt Ivan, we praten straks of morgen wel verder. Iedereen is f*cking lui om iets te doen, ik ben al vanaf 18:00 bezig! En niemand wil de loods schoonmaken, je zag het toch? Nicole antwoordt dat ze zijn frustraties snapt. En Ivan benadrukt dat hij al een maand bezig is met die markt, als er iets fout gaat word ik er f*cking op aangesproken! Nicole vind dat Ivan de druk op zichzelf hoog legt. Ivan ontkent dat, ik neem mijn taken serieus en doe wat ik zeg. En dat kan ik niet van jou zeggen, daar baal ik van en word ik gek van. Wat heb jij vandaag gedaan? Vier uur in een hok gezeten om Tineke haar nagels te doen?! Je moest yoguhrt maken! Nicole zou niet weten van welke melk en Ivan antwoordt dat als ze zou willen er gewoon melk was. Ik ben het zat dat je constant iets zegt en het niet na komt. De ruzie gaat nog even door zoals in onderstaande video te zien is. Nicole snapt Ivan wel, snapt zijn frustraties en dat hij moe is. Maar volgens Nicole doet Ivan dat helemaal zelf. Ivan is er klaar mee, iedereen heeft zo’n grote bek en doet vervolgens niets… Hopelijk is dat vandaag op de Utopia markt anders…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ladybug at 21:19

    Het enige dat Nicole doet is het cord wood huis. En 4 uur lang met de Diva’s nagels bezig zijn! Beschamend.
    Ik zie niets anders dan dat mens haar haar laten doen en haar nagels en op de troon hangen. Geef dat ding aan haar mee als ze ophoepelt.

  2. David Brigham at 12:58

    Ivan heeft helemaal gelijk! — de Markt en de Luifel zijn de grootste inkomstenbronnen, en 80% van de bewoners heeft niets aan beide projecten bijgedragen, maar de halve week in de zon gelegen. Blij dat ‘ie óók Nicole er op aanpakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *