De Utopia markt van 12 april

De Utopia markt van 12 april

De Utopia markt staat vandaag op het programma, Bjorn en Ivan hebben vannacht doorgewerkt, de heren willen alles tot in de puntjes geregeld hebben. En zoals gisteren in het centraal besproken is moesten de bewoners vroeg opstaan. En dat ging niet bij iedereen even goed, omstreeks 7:30 werden de meeste bewoners wel wakker. Bjorn besloot de bewoners met een muziekje te wekken. Echter zal er vandaag één bewoner niet mee kunnen doen, Naomi voelt zich al dagen niet lekker en vanmorgen vroeg rond 7:00 heeft Gio de huisarts al gebeld. Hij gaf het advies dat Naomi vandaag in bed moet blijven. Gaby neemt nu haar taken over. De standhouders zijn inmiddels al gearriveerd en zij delen hun eigen kraam in. Bjorn en Ivan regelen alles en Bjorn neemt rond 10:30 de microfoon. Iedereen is een beetje klaar dacht ik zo. De standhouders komen vlakbij Bjorn staan, hij heet iedereen van harte welkom. Leuk dat jullie er zijn. Even wat handige tips voor jullie, ons huis is jullie huis. De wc’s zijn binnen en die mogen jullie alleen gebruiken, niet de bezoekers. Koffie of iets anders kun je vragen of zelf even pakken. Mochten er dingen zijn, vragen tips dan horen we dat graag. We wensen iedereen een gezellige dag en het beloofd ontzettend druk te worden! Rond 11:00 wordt de eerste shift bezoekers verwacht en kan de zonnige Utopia markt beginnen!

Er zijn al wat problemen, het draaiorgel is nog niet gearriveerd. Tijd voor een telefoontje, Bjorn belt de beste man op. En de man vertelt dat hij geen bevestiging per mail gehad heeft. Bjorn beweert dat hij wel gemaild heeft. Hij leest de mail voor en de man kijkt ook in zijn mail. Maar heeft helemaal niks gehad. Ook zocht hij op internet maar kon nergens contact gegevens vinden. Gelukkig komt hij alsnog die kant op maar is dus wat later. De kosten zijn rond de 200 euro. Omstreeks 12:00 arriveert toch nog het  draaiorgel! Probleem opgelost gelukkig.

Omstreeks 11:00 uur komt de eerste shift bezoekers binnen. Het is gelijk erg druk zo ook bij de merchandise kraam deze wordt bemand door LauraB en Joey en Laura. Maar ook bij de nieuwe Le Luifel staat ondanks het tijdstip al een flinke rij. Tineke bemand de bar en krijgt ook nog een bezoek van haar eerdere date Anthony. De twee bespreken de ontploffing van Tineke tegenover Wilco nog even door. Volgens Tineke moest het gewoon even. De twee drinken vervolgens een drankje.

We vullen zaken rondom de markt in dit bericht aan om het overzichtelijk te houden. Kom je regelmatig even terug? Updates kun je volgen via Facebook en Twitter.

Date Anthony komt langs

Date Anthony komt langs om met Tineke te praten

Drukte Le Luifel

Ook in de ochtend is het druk bij Le Luifel

Het draaiorgel arriveert

Het draaiorgel is dan toch nog gearriveerd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Wappiesoft at 14:49

  Je kunt gelijk zien dat Gaby de foto’s gemaakt heb. Ik heb voor €12,= aan foto’s betaald op de markt en deze zijn nog steeds niet Online gezet in de Utopia Courant.

 2. Tony at 14:46

  Maar is daar niemand in Utopia die zegt dat Naomi lui is of durven ze dat soms niet.
  Ze zal wel een spierziekte hebben, dat zal dan wel, dat is erg genoeg, maar dat ga je niet ’s nachts in het bos slapen en spring je ’s morgens vroeg ook niet in het zwembad.
  Het enige wat ze af en toe doet is een fotootje maken en met feestjes is ze wel altijd bij ?????

 3. Sjan at 12:16

  Het is geen normaal leven daar binnen luie en werkende mensen sommige vinden zich zelf belangrijk andere weer niet ik heb er niet zoveel moeite ,alleen kijk er vaak na maar heb nog nooit Laura B echt iets zien doen voor een ander als roddelen over een ander

 4. Marja at 11:02

  Grilligheid van haar ziekte, misschien wel. Maar nooit als er iets te feesten valt en wel altijd als er gewerkt moet worden. De dokter heeft haar niet gezien, dus die moet ook maar afgaan op wat hem verteld wordt. Met een beetje keelpijn hoef je niet de hele dag in bed te liggen, misschien iets minder hard krijsen

 5. Mjo at 10:49

  De spierziekte die Naomi heeft is nou eenmaal onvoorspelbaar.
  Ik weet dat gewoon omdat ik in mijn directe omgeving er ook iemand is, die deze spierziekte heeft.

  Bovendien heeft de huisarts die Gio gebeld, die haar het advies gegeven in bed te blijven. Dus wie ben ik of zijn wij om een arts tegen te spreken.

  Natuurlijk kunnen we het allemaal toevallig vinden, dat Naomi steeds niet lekker is, als er iets gedaan moet worden. Maar ik veroordeel dat niet, omdat ik de grilligheid van haar/de ziekte ken.

 6. Wil at 10:47

  Ik geloof wel dat ze echt “ziek”is, keelpijn? Had nicolle ook ,zij ging gewoon door, dus ja……..
  N is idd lui, als het haar niet uitkomt om maar iets te doen blijft ze makkelijk in bed. Stuk karakter.

 7. theo 076 at 10:17

  Ik mis geen moment van utopia,en kan wel zeggen dat Naomi het grootste luie persoon is die er ooit heeft rondgelopen daar.
  Jammer hoor als je nog zo jong bent …………

 8. anna at 09:56

  Het zal niet, als er wat gedaan moet worden moet Naomi op bed blijven liggen …en als het werk achter de rug is staat ze ineens weer op om met iedereen die wel geholpen heeft de opbrengst te tellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *