Opening van Le Luifel 2.0

Opening van Le Luifel 2.0

Na flink wat werk is Le Luifel 2.0 zo goed als klaar op enkele kleine dingetjes na. Echter kan de friettent in bedrijf dus is het tijd voor de opening.

Laura, LauraB en Gabriëlle vonden het daarom tijd om de heren eens te verrassen. Zodra de dames klaar zijn gaan ze op zoek naar de bouwers en zij krijgen een blinddoek om. Ze worden begeleidt naar de friettent waar de blinddoeken af gaan. Alle bewoners staan inmiddels ook rondom de friettent en zodra de blinddoeken af zijn neemt LauraB even het woord. Lieve mannen, De heren hier hebben iets leuks bedacht. Eigenlijk om alvast een kleine opening te doen voor Le Luifel. Morgen tijdens de markt gaan jullie tenslotte al open. Daarna mogen de heren een groot lint doorknippen. En vanaf dat moment is de frietcontainer geopend! Er ontstaat een luid geschreeuw en gedans van vreugde. En om het feestje helemaal compleet te maken is het tijd voor een overheerlijke snack. Dat hebben de heren knap klaar gespeeld in een korte tijd!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 21:28

  En het wordt weer eens tijd voor een compliment! Dankzij Wilco die met zijn zere rug gewoon door werkte en de grote inzet van Mark heeft Utopia weer een Luifel die geld opbrengt.
  En dát kun je van de rest van de groep niet zeggen.
  Mocht een en ander aangepast moeten worden vanwege de vele regels, dan kan dat altijd nog. Het zou van de zotte zijn om met een gesloten Luifel suf te gaan zitten wachten tot de brief of mail binnen komt. Rood of groen licht. Gewoon alvast starten.

 2. joyce madarie zweers at 11:41

  ja dat ook , is er al controle geweest van de brandweer en de warenwet , ze gaan open zonder dat hun groen licht hebben gehad . kan niet he . moeten ze hun in de buiten wereld , heb je gelijk een boete aan de klootzak hangen , eg waar, ook al is het eigen terrein , het is een bedrijf met regels , waar aan gehouden moet worden .

 3. Ton at 22:18

  Is er ook al controle geweest van de brandweer en voedsel en waren wet?
  Want uit eindelijk is gas en Electra aan gesloten door een stel prutsers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *