Het centraal van 11 april

Het centraal van 11 april

Tegenwoordig wordt er nog laat een centraal gehouden in Utopia. Dit was vanavond ook het geval, hier lees je alle besproken punten van 11 april terug.

Doel van het centraal
Ivan opent het centraal met de mededeling dat het fijn is om nog even samen te komen voordat iedereen gaat slapen. Morgen is namelijk de markt. Hij herhaalt voor de zekerheid nog een keer de taakverdeling.

Op tijd eruit
Belangrijk is dat iedereen morgen ruim op tijd opstaat: om 07:00 uur op zijn laatst. De bewoners moeten dan rekening met elkaar houden wat betreft het douchen. Rond 08:30 uur komen de eerste standhouders en Bjorn wil graag dat ze goed worden ontvangen. Er moeten dus mensen klaarstaan om de standhouders op te vangen.De kaartverkoop is op het laatste moment erg goed gegaan. Het is zo goed als uitverkocht.

Nieuwsbord
Joey stelt voor om een nieuwsbord neer te zetten op de markt met de data van de aankomende Utopia-evenementen. Laura stelt voor dat Colinda zoveel mogelijk flyers overal neerlegt. Ondanks dat Colinda de massages die morgen gepland stonden wilde afzeggen, wegens persoonlijke emotionele redenen, beseft ze dat ze die afspraken niet kan afzeggen. Die gaan gewoon door. Als er morgen marktbezoekers ook een massage willen, dan zal ze even kijken hoe ze zich voelt.

Prijzen van Le Luifel 2.0
Wilco wil nog even de prijzen van le Luifel kwijt. Want die zijn gewijzigd. De investering moet namelijk terugverdiend worden. In goed overleg met Mark is de patat € 2,50,- geworden, ongeacht de saus. De hapjes blijven € 2,-. En de broodjes zijn nu niet meer gratis, de kosten voortaan € 0,50,-.

De eerste bezoekers
Wilco wil graag weten hoe laat de eerste shift bezoekers binnenkomt. Ivan zegt dat om 11:00 uur de eerste mensen verwacht kunnen worden.

Einde centraal
Ivan merkt dat er geen vragen zijn, dus dan zou hij het graag hier bij willen laten. En Bjorn, toch de projectleider van de markt, wil nog even zeggen dat hij er heel veel zin in heeft. LauraB heeft misschien nog wel een klein dingetje. Zij heeft nog veel werk te verrichten inzake haar sieraden en zij ziet het somber in wat betreft haar aandeel in het schoonmaken van de loods morgenochtend. Ivan reageert zeer geïrriteerd en zegt, is goed, ik maak ze loods wel in mijn eentje schoon. Het is toch maar vijf minuten werk. En Wilco besluit centraal met de mededeling dat maandag een vrije dag is. Ook al gaat hij dan de koeienstallen met een hogedrukspuit schoonmaken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Tony at 14:40

  Dat waren toen toch die 2 Laura’s die Björn in de gaten stonden te houden tijdens één van de laatste markten.
  Nu moet er wat gedaan worden, de loods schoonmaken, nu heeft de één geen zin en de ander moet wat doen met haar sieraden….zeuren over anderen en zelf niets doen….moeten ze er maar uitgestemd worden ook !!!

 2. anneke at 11:50

  Wat dacht je dan van Naomi die loopt of legt elke keer bij Giorgio en moet er wat gedaan worden wat ze niet leuk vind is ze ziek.
  Mogen de Laura’s roddelen maar om te schrijven dat Laura naar een TBS kliniek moet is wel heel erg.
  En even over de luivel 2.0. waarom schild hij daar niet de aardappels in plaats van in de keuken op het werkbald waar iedereen met zijn kont op zit hij heeft toch daar ook een koelkast waar de gesneden aardappels in kan

 3. Marja at 22:10

  Weken heeft laurab alleen maar zitten roddelen. Nu moet er schoongemaakt worden en is ze weer niet thuis. Kan me voorstellen dat Ivan er wat van zegt

  • Klaverboer at 23:41

   LuiraB is of een hele slechte actrice of ze is echt een door-en-door slecht mens! Helaas vermoed ik het laatste. Die moet echt opgenomen worden in TBS kliniek als ze uit Utopia gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *