Utopia magazines zijn weer binnen

Utopia magazines zijn weer binnen

Na hard werken zijn vanmiddag de Utopia magazines in grote getallen en dozen weer geleverd. Uiteraard zijn Gabriëlle en andere mede bewoners erg enthousiast. Maar er blijken ook problemen te zijn…

Gabriëlle pakt snel een magazine uit een doos en bladert er doorheen om het resultaat te bekijken. En haar reactie is niet geheel positief… Oh nee, oh nee horen we Gabriëlle zeggen. Dat ga je niet menen, dat ga je niet menen, dat ga je niet menen. Een van de foto’s in het blaadje, waar zijzelf samen met Laura op staat, blijkt niet scherp te zijn afgedrukt. Een probleem wat we al wel eens eerder meegemaakt toen der tijd met de Utopia kalender. Maar dit is wel een domper voor de hoofdredactrice en ze baalt er dan ook flink van. Ondanks dat vinden de anderen bewoners het er wel goed uit zien. Er is een hoop verbeterd vergeleken de vorige keer. Zal het foto probleem nog opgelost worden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *