Wilco heeft zijn doelen bereikt

Wilco heeft zijn doelen bereikt

In de wellnes werd Wilco onder handen genomen door Colinda. Tijdens deze behandeling wordt er al snel gesproken over het familiebezoek van Wilco. Zijn zoon Steve had nogal wat kritiek op hoe zijn vader zich momenteel in Utopia gedraagt. Wilco was het met deze beschuldigingen absoluut niet eens maar daar lijkt hij nu een beetje anders over te denken. Zo geeft Wilco aan dat hij zijn doelen bereikt heeft. Ik heb een heleboel mensen kunnen helpen en verschillende projecten opgebouwd. Colinda ziet het als opgeven en snapt niet waarom hij dat nu wil gaan doen. En Wilco antwoordt dat zijn missie redelijk geslaagd is. Colinda geeft vervolgens aan dat ze nog niet klaar is binnen de poorten. Ze wil haar dromen nog verwezenlijken. En deze kunnen delen met de mensen waar ze om geeft doelend op onder andere Wilco. Maar dat ziet Wilco niet zo zitten, je moet het hier allemaal voor jezelf doen voegt hij eraan toe, en niet voor anderen. Het gesprek duurt letterlijk uren en dit zijn een beetje de hoogtepunten die we eruit hebben gehaald. Zou Wilco binnenkort zijn Utopia avontuur beëindigen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 21:22

  Ja natuurlijk! Laten Wilco en Colinda maar weg gaan? Dan blijven er nog maar weinig mensen over die voor de BV aan het werk zijn. Maar jullie vinden het zeker gezelliger als de heersers, de luilakken en de roddelaars overblijven.

 2. joyce madarie zweers at 18:35

  beter nieuws kan wilco ons niet geven , heerlijk als hij dat zou doen , geweldig .
  gewoon nokken gaan , of colinda die mag ook weg , wie er eerst gaat maak me niet uit , als ze maar gaan

 3. Ladybug at 18:20

  Als Wilco het gevoel heeft dat hij zijn doelen heeft bereikt, dan kan hij met opgeheven hoofd weg gaan.
  Hij heeft heel veel gebouwd en mensen gemotiveerd. Hij trekt zijn eigen plan en laat zich gelukkig niet door Colinda lijmen. Ze zal zich verloren voelen als hij weg is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *