Familiebezoek voor Wilco

Familiebezoek voor Wilco

Wilco heeft vandaag een leuke dag, hij krijgt namelijk zijn kinderen op bezoek binnen Utopia! Kortom hij mag een paar uurtjes genieten van familiebezoek. Echter blijkt het genieten een pittige conversatie over hoe het allemaal werkt en over de negatieve brieven die Wilco eerder gehad heeft. Zijn kinderen hebben moeite met het gedrag van hun vader…

Als er uitgebreid geknuffeld en begroet is gaat het gezelschap richting het oude kantoor. Tijd om even te babbelen, in het begin gaat het letterlijk over koetjes en kalfjes en wordt Wilco zijn nieuwe ochtend taak besproken. Maar daarna wordt het gesprek wat pittiger. Want vooral Steve is erg teleurgesteld in hoe Wilco doet. Je moet opletten met wat je doet, je kunt eerlijk zijn en mensen zo door het stof trekken hoort niet. Volgens Wilco is er heel wat vooraf gegaan met betrekking tot Tineke. Het zijn momenten die je ziet aldus de bouwer. Je kunt eerlijk zijn zegt Steve maar je moet het niet zwaarder maken. Ik krijg uiteindelijk telefoontjes van je vrienden dat ze het niet pikken. Volgens Wilco moeten ze dan maar langs komen en bij het hek komen schreeuwen. Kijk dan heel de dag de stream. Volgens Steve gaat het nu weer heel bezig en Wilco vindt het apart dat zijn zoon commentaar geeft terwijl hij het niet volgt. Steve antwoordt dat zijn vader hier gewoon heel anders is. Zet jezelf eens op een camera 24 uur lang, dan moet je eens kijken wat jij allemaal fout doet. Ook komt het doeners groepje aan bod. Het was geen groep antwoordt Wilco, we wilde de projecten af maken. Je hebt hier één groep aldus Steve, je bent altijd samen.

Al snel veranderd de camera van beeld en kunnen we het gesprek niet meer volgen… Mochten er verdere ontwikkelingen zijn zullen we dit bericht dus aanvullen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 18:15

  Wat ontzettend jammer dat Wilco zo door zijn kinderen wordt bekritiseerd. Hebben ze dan niet door dat ze alleen moment opnamen meekrijgen? Ik vind dat Wilco heel goed bezig is en ondanks zijn zere rug doorgaat. Wat is er mis met een man die rechtuit de waarheid zegt? Dat kun je van de zwijgende roddelende meerderheid niet zeggen.

 2. Thilbroek at 12:47

  Waarom heeft Caby die rare haren ze heeft zelf prachtig haar en dan stopt ze er nog twee rare stukken bij onze lieve heer volgens haar heeft je gemaakt zoals je bent ook dat liegen van haar ik denk dat veel aan haar nep is

 3. David Brigham at 11:14

  Bravo Steve! Zijn zoon en de koetjes kunnen Wilco mischien nog rehabiliteren! 😉
  Want waar mensen duidelijk het slechtste in Wilco naar boven brengen (stook- en pestgedrag), kunnen dieren hopelijk het beste naar boven halen (hij was echt leuk met de koeien de laatste dagen, en hield echt van zijn overleden hondje).

 4. bart g at 11:09

  Blij om te zien dat de kinderen niet zo gek zijn als wilco.
  Hij hoord het aan en verwijt het nog anderen..
  Hoe dom ben je dan…
  Als hij naar buiten gaat heeft hij weinig vrienden meer over, zoals hij reageerde op hun commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *