Terugblik op de verjaardag van Mark

Terugblik op de verjaardag van Mark

Gisteren avond was het nog lang gezellig in Utopia. Zo was er een lekkere BBQ met uiteindelijk toch nog genoeg vlees. En stond Vanessa ineens bij de poort! Om zijn vriendje real life even te feliciteren. Na de lekkere BBQ werd het al snel gezelliger gemaakt door een kampvuur aan te maken met een lekker muziekje en uiteraard drankje erbij. LauraB en Gabriëlle hadden dit van te voren aan de toen nog jarige job gevraagd wat hij wilde. Ook Mark komt al snel los en als LauraB vraagt of hij zich een beetje jarig voelt antwoordt hij dat het top is. Ook laat Gabriëlle nog even aan Joey zien hoe een man hoort te dansen. Beerpong werd er ook nog gespeeld! Kortom het was een gezellige boel! Op naar het Utopia nieuws van vandaag (Komt er uiteraard aan! We zijn druk aan het typen 🙂 )

Vanessa bij poort

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Tony at 16:53

    Wordt het niet eens tijd, dat ze stoppen met dat geroddel.
    Die 2 Laura’s kunnen zo bij de Privé gaan werken….wat een engbekken zeg !!

  2. Hortence at 11:23

    Wil Mark wel verder met Vanessa ?? Mark wilde geen relatie ,het ging vervelt aan toe.
    Komt door die Laura en haar vriendin die liepen te zuren dat hij een homo was.Het kwam gewoon uit het niets vandaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *