Eerste flinke tegenvaller voor Le luifel 2.0

Eerste flinke tegenvaller voor Le luifel 2.0

Met de van de nieuwe Le Luifel elektriciteitskabels is het flink hommeles. Het leek Mark en Wilco allemaal zo voor de wind te gaan. De komst van de zeecontainer, die ideaal dienst zal doen voor de nieuwe Le Luifel 2.0. Tevens de verbouwing loopt tot nu toe van een leien dakje, en dan is het wachten op de eerste flinke tegenvaller.

Colinda en Wilco liggen heel de middag in de zon waardoor hij verrichtingen mist van de elektricien die in de middag langs zou komen. Ook Mark, die jarig is, heeft er maar weinig zicht op, omdat hij een scheerbeurt van Gaby ondergaat. Als Wilco pols hoogte neemt bij Le Luifel, ziet hij dat de boel helemaal verkeerd is aangesloten. Op hetzelfde moment rijdt het busje van de elektricien al van het terrein. Voordat het busje de poort uit rijdt, houdt Wilco hem nog even aan. Uit het vluchtige gesprekje dat ze dan hebben, blijkt dat Wilco weinig vertrouwen heeft in de werkzaamheden van de elektricien. Waarschijnlijk heeft de elektricien ofwel de opdracht niet goed begrepen of dat hij niet goed is doorgekomen. Zoals het nu is aangesloten kan er slechts één oventje aan staan. De oplossing die Wilco snel bedenkt is dat ze kabels moeten gaan trekken tussen de nieuwe Le Luifel en het huisje van Patrick. Wilco heeft flink de pee er in, Ivan snapt niet dat Wilco de boel niet strakker in de gaten heeft gehouden. Wanneer zou de nieuwe Le Luifel echt gaan draaien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 21:24

  Ligt Wilco ook eens een keer in de zon. Hij is dag in dag uit keihard aan het werk en heeft het in zijn rug. Van mij mag hij die zon middag nemen. Het is die Ivan weer die commentaar levert. Hij helpt dagelijks met de Luifel en was er ook niet. Maar wél weer commentaar. Ik word zo moe van die man.
  Sinds hij met Keizer Joey samen heult krijgt hij steeds meer praatjes.

  • Mjo at 11:11

   Misschien heb ik wat gemist, maar wisten Wilco & Mark dan niet dat de elektricien die middag komen zou?? Uit het artikel blijkt volgens mij dat Wilco & Mark dit wel wisten of konden weten. Althans uit deze zinsnede maak ik dat op: “de elektricien die in de middag langs zou komen”.

   Wilco mag zeker van het zonnetje genieten (is hem gegund) en Mark mag zich laten scheren (was ook wel nodig 🙂 ). Maar als de elektricien komt zou ik daar toch echt bij willen zijn. Normaal zit Wilco er altijd en overal bovenop.
   Nu blijkt dat die elektricien het niet goed heeft gedaan of het blijkbaar niet goed begrepen of doorgedrongen is, en dus niet gedaan heeft wat de bedoeling of de afspraak was, vind ik, tja sorry hoor, achteraf zeuren.

   Wat Ivan betreft, ben ik volkomen met je eens. Aan Ivan erger ik mij de laatste tijd sowieso mateloos, niet alleen in deze kwestie. Tegenwoordig kan niemand iets goed doen bij Ivan, overal heeft hij commentaar op. En dan vaak die toon / stemverheffing die hij gebruikt. BAH.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *