Mark en Wilco over een nieuwe manier van stemmen

Mark en Wilco over een nieuwe manier van stemmen

Mark had vanmorgen zo zijn frustraties rondom het centraal. Zo vindt Mark het niets dat mensen hun mond vol opentrekken terwijl ze genoeg de tijd hebben gehad die persoon al eerder op zijn of haar fout te wijzen. Maar de meeste frustratie voor mij is dat mensen tussen de centralen door niets zeggen, dan is het centraal en dan trekken ze hun bekken open. En dat Mark klaar is met het gedrag wordt wel duidelijk met het volgende wat hij zegt. Er wordt nooit meegedacht, nu gaat iedereen tegenwerken. Ze komen niet van tevoren naar me toe, zou je daar niet op letten of daar, het is tegenwerken. Wilco luistert hem zo aan en heeft een idee bedacht, hij loopt namelijk ook tegen hetzelfde aan. Stel we hebben een punt hè, dat vertel je in een centraal en dan geef je mensen allemaal 24 uur de tijd om in te vullen ja of nee. Dan kan je met die persoon gaan praten. Stel, ik wil een investering van € 5000,- voor een kartbaan, ik noem maar iets geks, dat kan ik het op het bord schrijven en zien wie er voor gaat. Denk maar na en als je nee ziet staan, dan kan je met die personen gaan praten. Mark vindt het eigenlijk wel een goed idee en wil het tijdens het volgende centraal de groep in gooien. Maar wat zal de rest van de groep ervan vinden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 21:36

  Goed zo Vlinder en Manon, helemaal met jullie eens. Anneke eerst lezen en dan typen. Nu trek je de aandacht van het te lezen onderwerp weg.
  Wilco en Mark kunnen bedenken wat ze willen, maar in deze groep is bijna niemand open en eerlijk tegen elkaar.Het is de groep die slecht functioneert en ik zou niet weten wat hier nog aan te doen is.

 2. anneke at 14:18

  Ik dacht dat het centraal was om alles te vragen en over leggen maar Mark en Wilco bespreken het nu al om met zijn tweeen sterk te staan en Wilco heeft zijn vriendinetje al mee .
  En hij zegt van stel ik wil een kartbaan van 5000,00 euro man waar haalt je dat geld van daan en is er vraag naar om daar te karten waar wil je dan karten , het is wel een stel dat vraag maar toch koop liever shampoo voor je vriendin zit ook weer te vreden

  • Manon at 18:06

   Lees je nu echt niet Anneke??? Er staat heel duidelijk dat Wilco een voorbeeld geeft, hij zegt letterlijk:”ik noem maar iets geks”! Daarmee doelend op de kartbaan! Eerst misschien eens iets goed lezen voor je je commentaar al weer klaar hebt! En waarom zouden mark en wilco dit niet mogen bespreken?! Het is een idee, meer niet!

   • anneke at 11:04

    En lees je niet dat ik schrijf ,,,en hij zegt van stel ik wil een kartbaan van 5000,00 euro.
    Ik schrijf toch niks verkeerds en ik schrijf verder ook nog het is een stel vraag.
    Dit geld voor allen die schrijven eerst goed lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *