Chris bij shownieuws

Chris bij shownieuws

Gisteren was Chris te zien in het programma shownieuws. Dit omdat hij zoals velen weten Utopia heeft verlaten. Hoe kijkt Chris terug naar zijn leven in Utopia? De woorden die hij uitspreekt zijn niet niks. Hij is nu in ieder geval fijn terug in de buitenwereld en helpt zijn vader met de verkoop van bloemen en planten. Heb je het kleine item van Chris in shownieuws gemist? Geen enkel probleem, bekijk het hieronder nog eens terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Erica at 10:15

    Chris, jij was een topper in utopia!! Begrijp niet dat je het zolang volhield. Jij werkte zo hard, maar hun zagen dat niet enppeste. Zoals die joey en naomi die niets doet, als janken en over haar ziekte.. Sorry wat een zielig meisje

  2. Marja at 15:55

    Geef hem nog steeds groot gelijk. Ze waardeerden hem toch niet. Hij was de enige harde werker in utopia. Zelfs toen hij weg was moest Laura met haar grote bek zonodig expres door zijn perken heen lopen. Misselijk makend kinderachtig en aso. Zelfs haar moeder die alles wat laura (niet) doet behalve roddelen, zei er wat van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *