Familiebezoek voor Laura

Familiebezoek voor Laura

Tijd voor bezoek! Laura mag vandaag genieten van haar familiebezoek. Haar familie komt met de auto het Utopia terrein opgereden en Laura is razend enthousiast en vooral opgewonden! Na de nodige knuffels en kussen stapt Laura even de auto in en scheurt een rondje. Ook haar vader is naast Mark vandaag ook jarig. De moeder van Laura heeft van alles mee genomen, zo heeft ze hotdogs mee genomen. Ook snoep en drop met als klapper op de vuurpijl chocolade. Maar dat was nog niet alles want Laura krijgt nog kleding en verzorgingsproducten. Na de enige streamlocks heeft Laura ook nog wat voor haar jarige vader en moeder. Een jas voor haar vader en voor haar moeder een trui. Uiteraard krijgt Laura ook de groetjes van Charlotte en moeder vind het niet kunnen dat ze door de perkjes heen liep voor de grap. Ook is er enig commentaar over de lippen tatoeage in haar nek, het lijkt er niet eens op. Je moet de dingen doen die je zelf wilt. Ook gaat moeder nog even naar de tattoo shop om een tatoeage te laten zetten. Een M en een L wordt er gezet. Er wordt volop bij gekletst en mochten er nog belangrijke zaken besproken zullen we dit nieuwsbericht nog aanvullen.

Familiebezoek voor Laura

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Tony at 03:24

  Ze hadden ze gelijk méé naar huis kunnen nemen, met die andere Laura B ( ik heb een leuk idee, zegt ze altijd ) erbij.

 2. bart g at 15:28

  De 2 Laura s lijken wel de 2. Oude mannetjes van Muppets show die op het balkonnetje zitten
  Die roddelden ook zo over iedereen .

 3. ah at 14:14

  Hallo Laura, ik vind jouw een toffe meid maar al die tatoeages is voor mijn net is te veel. Voor het rest veel groetjes en het beste. Andreas.

 4. anneke at 13:15

  Ik dacht dat er geen kado’s gegeven mocht worden en snoep of kleren .
  Anders moeten de andere hun spullen laten opsturen zoals de champoo voor Colinda

 5. Marja at 12:56

  Mijn hemel, moeder ook al zo’n sufferd die een beginner een tatou laat zetten. Zo moeder zo dochter. Ze zal wel weer razend trots zijn op haar roddelende dochter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *