Vanessa en Mark gaan het proberen

Vanessa en Mark gaan het proberen

Hoe zit het nou met de relatie tussen Vanessa en Mark? Zojuist hebben Gabriëlle en Laura een gesprek gehad met Mark en het eens besproken.

Zij gaat echt op je wachten he merkt Gabriëlle op tegenover Mark. Ja antwoordt Mark, en dat heb ik ook tegen haar gezegd. Het wordt lastig maar we proberen het! Het is nog 8 maanden voegt Gabriëlle eraan toe en volgens Laura is het zeker het proberen waard. Ben je benieuwd hoe het zal gaan als je buiten bent vraagt Gabriëlle. Mark knikt en Laura zegt dat je dan een vrouw hebt die heel goed voor je zal zorgen. Dat is één ding wat zeker is! Ik heb ook een goede vrouw nodig zegt Mark, een beetje streng en die tegengas kan geven. Iemand die mij kan temmen! Jullie passen ook goed bij elkaar aldus Laura. Jullie zijn twee schoonmaak types en jullie gaan ergens voor als jullie iets willen. Dan vraagt Mark zich eigenlijk af wanneer zijn geliefde jarig is. Laura weet er eigenlijk ook niet zo 123 antwoord op. Schaam jullie beide sluit Gabriëlle het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
    • David Brigham at 15:50

      Nee hoor, duidelijk verschillend – maar beide registreren hetzelfde korte gesprek, dus dan lijkt het al gauw op elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *