Utopia nieuwtjes 9 April

Utopia nieuwtjes 9 April

Het laatste Utopia nieuws van 9 april vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft.

 • Wilco en Ivan hebben de koeien weer verzorgd, het is hun nieuwe ochtend taak. Volgens Wilco schijten die beesten erg veel!
 • Nicole heeft hout besteld, raar er is laatst al een hele lading hout besteld. Wat volgens Mark niet alleen voor Le Luifel zou zijn…
 • Bezoek! Weliswaar betaald bezoek want er komt iemand foto behang plaatsen bij de wand van de pooltafel. Geregeld door LauraB. Het lijkt een foto van de wereld te worden die op de muur geplaatst wordt. Het uiteindelijke resultaat zullen we voor je plaatsen.
 • Er wordt alweer hard gewerkt aan Le Luifel 2.0 de bouw vordert erg snel. Zal de deadline van 12 april lukken?
 • Gio en Naomi liggen op bed, Gio achter de laptop en Naomi lijkt brieven naar het thuisfront aan het schrijven.

We vullen dit bericht nog regelmatig aan, kom je later even terug? Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Foto behang van de wereld

Resultaat foto behang

Resultaat foto behang

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. anna at 07:48

  Gisteravond 9 april naar de uitzending gekeken wat was ik verbaasd toen ik gaby hoorde zeggen we zijn in Utopia om lol te maken.nou eerlijk gezegd brengt ze ook niet veel in….en Colinda word ook steeds meer een zeurkous en Wilco is veranderd nadat hij door Tineke op zijn nummer gezet is ,of merk ik het alleen op?

 2. Tony at 21:30

  Je hoeft toch niet ze snel te oordelen om te schrijven wat je van Naomi vindt ?
  Dat ze bijna de hele dag op bed ligt weet toch iedereen ?
  Als die Utopia gaat, weet ze met zichzelf geen raad …..ja zielig doen en gillen ….

 3. Ladybug at 16:43

  Fotobehang voor bij de pooltafel?? het wordt steeds gekker daar. Dat is zo duur! Colinda wordt gewoon geboycot door haar niet de spullen te geven die ze nodig heeft. Schandalig.
  En wat Naomi betreft, die kan alleen maar gillen en kleven.Van mij mag ze er gauw uit.

 4. stef at 10:54

  Anja,
  Dus volgens jou mag Naomi geen brieven schrijven naar het thuisfront? Mensen moeten stoppen met haar zo af te zeiken. Dat ze verliefd is mag toch?

 5. Anja at 10:09

  Waar word dat nou weer van betaald? Alsof dat niks kost, ik snap niet dat dat allemaal kan, shampoo kon er amper af en nu dit????? Ach ja Naomi nog in bed natuurlijk, omdat gio er ook nog in ligt, hij heeft nog steeds stroop aan zn kont, ik zou er niet goed van worden als ik gio was, waar gio is, is Naomi, ga je voorbereiden op je fotoshoot,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *