Werken en nog eens werken in Utopia

Werken en nog eens werken in Utopia

Wat gebeurd er zoal in Utopia? Naast de Utopia nieuwtjes van 9 april is er niet veel bijzonders te melden. De Utopia bewoners zijn bezig met werken en nog eens werken. Zo bouwt Mark nog steeds aan Le Luifel. Hij betegeld de wanden. Wilco helpt hem ook een handje mee. Mark en Bjorn hebben zich druk bezig gehouden met de indeling van de Utopia markt en het sorteren en sjouwen van hout. De heren besluiten het Utopia terrein maar eens grondig op te ruimen voor bezoekers. Laura maakt momenteel een bord die gebruikt gaat worden om de kinderhoek die er tijdens de markt ook zal zijn aan te duiden.Maar ook borden die tijdens andere evenementen gebruikt kunnen worden. Gabriëlle wordt momenteel door een kapster onder handen genomen. Haar haar wordt ingevlochten, ze kletsen gezellig in het Engels – Nederlands. Gaby en Nicole zijn ook druk bezig. Zo wordt er weer van alles genaaid en houdt Nicole zich bezig met haar nieuwe project nagels zetten. Vanmiddag rond 14:00 uur komt er iemand van het meubel bedrijf voor LauraB en Naomi. LauraB gaat stylen en Naomi maakt de foto’s. En wat doet Tineke? Zij zit lekker in het zonnetje wat te lezen. Uiteraard heeft ze zich wel ingesmeerd met zonnebrand… Kortom de productiviteit bij de meeste bewoners ligt de laatste paar dagen redelijk hoog. Zijn het de lente kriebels die opspelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 16:39

  Ik snap iets niet. Waarom zetten ze Freule van Zon tot Zonnebrand niet gewoon aan het werk?
  Dit is toch niet normaal??

  • adriana46 at 17:22

   Precies Ladybug en juist Tineke was de persoon die het zo irritant vond dat bijna niemand iets deed. Nu is iedereen actief en hangt zij de luilak uit!

 2. David Brigham at 13:47

  Die vlechten van Gabriella kosten 4 uur… wie betaald dat, vraag ik me af. En dan mag Collinda geen creme shampoo bestellen om heur haar goed te houden?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *