Sing a long songfestival in Utopia

Sing a long songfestival in Utopia

Colinda heeft een leuk mailtje voor alle bewoners van Utopia. Binnenkort vind het Eurovisie songfestival weer plaats.Trijntje Oosterhuis zal ons land dan gaan vertegenwoordigen. En om dat alvast te vieren heeft de organisatie de bewoners benaderd. Ze willen namelijk een feestje organiseren 10 dagen voordat het Eurovisie songfestival plaats zal vinden. De organisatie wil de sing a long ook graag naar Utopia halen, hun voorkeur gaat uit naar 9 mei. Ook oude winnaars en deelnemers zullen ook komen. En ze willen graag weten of Utopia daar voor open staat. Alle bewoners zijn erg enthousiast als Colinda het mailtje voor leest. 9 mei staat er ook niks in de agenda dus dat komt mooi uit! Colinda besluit dan ook om het in te gaan plannen en de organisatie terug te mailen. Colinda, Gaby en LauraB vinden het echt heel cool! Hoe het precies gaat verlopen en wie er komt is nog even onduidelijk. Er zal binnenkort wel meer over gesproken worden! We houden je uiteraard op de hoogte!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 14:10

    Ha ha, of utopia daar voor openstaat , het is door hogerhand al lang geregeld om het ingekakte utopia weer wat leven in te blazen. Maar ze zullen de Angers en zangeressen wel weer gaan afkraken zoals ze ook van re boten met ruth jaccot deden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *