De meubel fotoshoot van LauraB en Naomi

De meubel fotoshoot van LauraB en Naomi

En dan is het eindelijk zover, bezoek voor LauraB en Naomi. Twee mensen van een meubel bedrijf komen langs voor een fotoshoot om hun meubels mooi vast te leggen. LauraB en Naomi heten het gezelschap hartelijk welkom en al snel wordt de bus uitgeladen met verschillende producten. LauraB mag de indeling / opstelling doen en Naomi legt het vervolgens vast. Ivan wil de meubels wel overnemen maar LauraB denkt dat dat niet gaat lukken. Vervolgens wordt er nog wat drinken aangeboden en daarna gaat het stel al snel aan de gang. De spullen worden ontdaan van verpakkingsmateriaal en enkele dingen worden nog in elkaar gezet. LauraB vind het helemaal top wat ze ziet. De mensen vertellen dat de sfeer een beetje op een woonkamer moet lijken. Vervolgens worden de foto’s vast gelegd en dan even bekeken om zo mogelijk iets aan te pakken. Als de foto’s bevallen zullen deze in de catalogus verschijnen, deze zal in augustus verschijnen. LauraB begint gelijk met het stylen en indelen van de meubels. Zo zal de openhaard aan gaan om een mooie sfeer te creëren. Naomi en LauraB zijn beide erg enthousiast en zullen hard werken voor mooi resultaat!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Han at 20:55

  Mensen, mensen, mensen, wat een hoop geklaag toch allemaal in de reacties hier…. Waarom kijken jullie eigenlijk nog naar Utopia?

 2. anneke g at 11:21

  Dus iedereen die zijn meubels verschuift is meubel stylist en foto’s maken is niet zo moeilijk dat kan iedereen.
  Er staat trouwens wel een mooie houten stoel maar dat plankje op de leuning waar is dat voor en hoeveel zal die stoel kosten.
  Zag van de week dat de deken kist van 140,00 euro naar 99,99 euro is gegaan.
  Heb het idee dat ze deze pagina wel lezen ik had geschreven dat het veel te duur was.

 3. anna at 07:34

  Wat is die Laura B een afschuwelijk mens,wat een eigendunk heeft ze maar eigenlijk is het gewoon een bemoeizuchtige betweter….En de ”fotografe”zal ook wel moe zijn kan ze weer iedere dag op haar bed gaan liggen…getver wat een mensen….

 4. Ladybug at 16:37

  Gut wat zullen ze moe zijn na al dat harde werken. Ja sorry hoor, ik kan geen sympathie meer voor die twee opbrengen.Maar ik hoop dat de foto’s goed lukken en in de catalogus komen.
  dat is goed voor Naomi’s zelfvertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *