Gina en Mark nemen wederom afstand

Gina en Mark nemen wederom afstand

Gina en Mark hebben vanmorgen weer een gesprek gehad over hun relatie. Gina voelt zich een beetje belemmerd door het geen wat ze hebben. Mark wil alleen maar bij haar zijn en zij wil afstand. Ook weet ze nog niet hoe het thuisfront erover denkt en gisteren had Mark een briefje geschreven waar ze van schrok. Mark antwoordt dat hij gewoon onzeker is maar haar punt ook snapt. Ze is hier voor haar eigen doelen. Gina benadrukt dat ze wel vlinders heeft en hem leuk vind, maar dit is ook even belangrijk. Wat later  gaan de twee er lekker bij zitten. Colinda voegt zich er al snel bij en het gaat over de douches. Het is niet echt strak gepland, en ze is het er dan ook absoluut niet mee eens. En met name met Joey, thuis wordt alles uitgerekend en hier wordt alles maar afgebroken en besteld. En nu is de kit op en zitten we ermee! Maar sorry dat ik het zo uitspreek. Gina en Mark kunnen zich er wel in vinden, praktisch is anders. Gina gaat vervolgens thee zetten en Mark en Colinda praten nog even over het afstand nemen. Volgens Colinda is afstand nemen ook liefde, en neem van mij aan dat het goed zit!

Boos over douches

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. David Brigham at 12:47

    Pff, dit lijkt het Pat&Col-scenario wel. Colinda kwam net also Gina in Utopia om weg te wezen van een reeks slechte relaties en nu eens voor zichzelf te gaan, en allebei storten ze zich vervolgens overhaast in een benauwende Utopia-relatie met een ‘plakkkerd’ (Mark is echt een beetje eng hierin, nog een grotere zuignap en ‘claimer’ dan Patrick!).

    En Bas volgt het Wilco-scenario: provocerend en superhyper na binnenkomst, inclusief het in z’n uppie schreeuwen en schelden voor de camera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *