Post voor Gina en Gabriëlle

Post voor Gina en Gabriëlle

Dag 3 van de lockdown begon al goed, 2 bewoners krijgen namelijk post! Dit keer zijn het Gabriëlle en Gina. De dames storten zich enthousiast op de berichten van hun thuisfront.

Gina is natuurlijk erg blij, haar eerste postmoment in Utopia is nu een feit! Samen met Mark gaat ze gezellig op de schommelstoel zitten, daar begint Gina aan haar post. Het lijkt allemaal positief te zijn, zo krijgt ze post van haar moeder. Waarschijnlijk komen ze 12 juli langs in Utopia om haar op te zoeken. En wordt er iets geschreven over liefde bedrijven in Utopia. Mark reageert dat hij mama wel snapt. Gina krijgt ook iets van haar vriendin, zij deelt mede dat ze een huis heeft gekocht. Deze zal het eerste kwartaal van 2016 af zijn. En dat het dansen met Mark hilarisch was, neem nog een lesje! Ook krijgt ze te horen van haar zusje dat ze met Mark niet teveel mag kussen. Haar nichtje stuurt een foto die ze mag bewaren, anders blijft ie zo alleen hangen. En natuurlijk wat mooie tekeningen die ze zelf gemaakt heeft. Als alles doorgenomen is zegt Gina blij te zijn met haar post.

Gabriëlle leest haar post samen met Nicole. Ze krijgt verschillende post van vrienden en vriendinnen. Maar ook van haar broer en krijgt verschillende foto’s van zijn kinderen en neefjes. Ook is een neefje van Gabriëlle getrouwd. Het is mad veel aldus blije Gabriëlle. Regelmatig wordt er gevraagd in brieven of Bjorn en Gabriëlle iets zouden hebben. Ze zijn zo close… Dan wordt de lucht boven Utopia land weer donker en besluit Nicole snel een sigaretje te roken voordat ze dadelijk weer noodgedwongen naar binnen moeten. De post is voor beide positief te noemen en dat maakt het begin van de dag weer helemaal goed!

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hortence at 09:55

    Wanneer heeft Gio heeft Gio post voor het laats gekregen ? Dat is een tijd geleden.Die Naomi is wel verander na haar laste post van huis .Ze is niet zo vaak meer ziek.Licht ook niet meer dagen in bed.Wel raar hoor.Is Naomi wel ziek.Na haar laste post heeft ze wel minder last van wat ze heeft. Of deed Naomi ziek om medelijden op te wekken voor Gio.Om geen punt te zetten achter hun relatie.

  2. Marja at 10:32

    Alles zit “op slot” tijdens de lock down. Maar de brievenbus niet.ach ach wat een ontberingen moeten ze doorstaan. Gio en Joey vreten nog de hele dag,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *