Bjorn en Gaby lagen knus bij elkaar

Bjorn en Gaby lagen knus bij elkaar

De derde lockdown dag is weer begonnen! Gisteren avond hebben de bewoners nog een spel gespeeld om de teamspirit te verbeteren. De Utopianen gingen met een vuursteen, een tampon en een stukje wc-papier een spelletje spelen. Wat was de bedoeling? De bedoeling is vuur te maken dat hoog en sterk genoeg is om een touw door te branden. Het team bij wie de zak als eerste valt, wanneer het touw is doorgebrand wint legt Ivan uit. Gio voegt eraan toe diegene die wint krijgt morgen een ontbijt van de verliezende groep. Het enige wat je krijgt is het mes van Vanes, toiletpapier, een tampon en een firemaker. De bewoners vonden het leuk om te doen en het ging er fanatiek aan toe. Het team van Gio wint uiteindelijk het voedsel wat er in de zak zat. Daarna werd er nog gezellig nagepraat en niet veel later trokken de bewoners zich terug in de gym om te gaan slapen. En dat was voor sommige bewoners ook gezellig te noemen. Zo kropen Mark en Gina lekker tegen elkaar aan. Maar er gebeurde nog meer, Bjorn en Gaby lagen wel erg knus bij elkaar te slapen. Verder is er uiteraard niks gebeurd ze hielden elkaar gewoon warm.

Inmiddels zijn de meeste bewoners wakker en zijn lekker buiten, de zon schijnt! Ivan zat Nicole en Gabriëlle een beetje te stangen en te plagen en momenteel hebben Gina en Gabriëlle post. Zodra hier meer informatie over is zullen we er een bericht over plaatsen! Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *