Stefanie denkt niet gelukkig te worden in Utopia

Stefanie denkt niet gelukkig te worden in Utopia

De tweede lockdown dag zit er alweer bijna op, het regende veel en de bewoners zaten dan ook veel binnen in de gym. Soms noodgedwongen omdat er onweer over kwam. Nu is het inmiddels rustiger weer en zijn de bewoners meer buiten. Zo wordt er momenteel gekookt en zijn er eerder verschillende gesprekken geweest. Zo ergert Bas zich groen en geel aan Stefanie. Ze heeft veel heimwee en laat dat weten ook. Nicole hoort het aan en kan haar reactie wel weer begrijpen. Maar misschien had ze eerst goed na moeten denken voordat ze hier aan begon… Niet veel later had Stefanie weer een moeilijk moment. Ze denkt niet gelukkig te worden in Utopia en bespreekt dit met een aantal bewoners.

Stefanie bekend tijdens een sigaretje dat ze namelijk naar huis wil. Ze heeft weer last van heimwee en lijkt er helemaal klaar mee te zijn. LauraB, Gaby en Bas horen haar verhaal aan. LauraB benadrukt dat het zonde zou zijn om nu al te gaan. Utopia is iets unieks. En deze week is even minder maar daarna wordt het beter! Stefanie is klaar met de lockdown, Bas onderbreekt haar. Ik heb het ook alleen ik laat het niet zien, ik ga niet zitten janken. Waarom lassen we het niet af vraagt Stefanie zich af? Iedereen lijkt er niks aan te vinden. LauraB antwoordt omdat we daar ons met zijn allen doorheen slaan. LauraB heeft wel een ideetje, maak een lijstje met wie je iets wilt gaan doen. Maar dan begin je niet met Collie, want Collie gaat toch eerdaags weg. Er zijn genoeg andere mensen die je erdoorheen helpen. Stefanie denkt gewoon dat ze niet voor dit programma gemaakt is. LauraB benadrukt dat het volgende week echt super leuk gaat worden. Op dat moment komt Colinda erbij zitten en Bas zegt droog en jij blijft gewoon nog drie weken! Er wordt hard gelachen en Colinda antwoordt ja ik sta er ook van te kijken…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 10:00

  Ik weet niet wat die Stefanie in Utopia is komen doen.Het is net een kleinkind bang is om lang van huis weg te blijven.Wie heeft haar gestuurd om dat te doen.Ik word zo ziek als ik haar dat mens moet kijken.Ze verziekt het ook zo voor de anderen in Utopia.Een huilende in een groep maak de rest gewoon ziek.

 2. anneke g at 22:38

  Als ze er nu uit gaat moet ze geld betalen kan ze niet wachten tot er iemand uit gestuurd moet worden ,en dan net als Tineke lekker naar huis kan gaan.
  Ik hoop voor haar dat ze dan nog even volhoud of het geld moet voor haar geen rol spelen dan had ik er meteen al uit gegaan ,want heimwee is erg

 3. Marja at 21:04

  Laat die smurf toch weggaan. Het is een wankel figuur die niets voor elkaar kan krijgen met heimwee. Wordt helemaal niets omdat ze nog nooit iets meegemaakt heeft en waarschijnlijk nog nooit van huis is geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *