Post voor Naomi

Post voor Naomi

Het kan dan wel lockdown zijn maar toch krijgt er een bewoner post. En dat is Naomi!

In de gym gaat ze er eens lekker voor zitten want het is veel. Zo heeft ze een brief van haar moeder waarin ze vertelt dat ze trots is. Naomi is echt veranderd en ze doet goed haar best. Ze nemen als ze op bezoek gaan van alles mee. Zoals chocolade en misschien willen ze zelfs een taart bakken voor iedereen! 6 juni komen ze namelijk alweer. Ook heeft ze verschillende foto’s van haar vriendin gekregen. Maar ook wat albums waar foto’s in staan van vroeger. Naomi vind het erg leuk om allemaal terug te zien en vertelt Gio er van alles over. Ook krijgt Naomi een samenvatting van wat er allemaal in het programma GTST is gebeurd. En krijgt Naomi te horen dat haar zusje in het gips zit. Haar vriendin dat haar examens goed gaan komen. Twee vingers in de neus! Naomi leest voor iedereen in de gym nog even de GTST samenvatting voor zodat ook zij op de hoogte zijn. Maar er is blijkbaar toch wat commentaar over de lichamelijke verstandhouding tussen Naomi en Gio. Verder ontvangt ze ook nog een kaart van haar opa en oma. Naomi heeft wel een echte oppepper van haar post moment gehad en is zichtbaar blij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Tony at 23:29

  Naomi is erg veranderd: eerst “lag” ze thuis op de bank in de kamer en nu ligt ze de hele dag op bed.
  Daar zit het verschil…..
  En haar stem is veranderd, ze schreeuwt nu meer….
  Niemand mag er wat van zeggen, omdat ze bij Gio hoort, of niet ?

 2. adriana46 at 01:02

  Een totale lockdown had ook voor de post moeten zijn. Ik las dat Joey heel symbolisch een ketting aan de poort had gemaakt om het terrein hermetisch af te sluiten. Dat had ook voor de postbode moeten zijn. Gewoon mijn mening!

 3. maria at 21:23

  Anja bij datgene wat je zegt kan ik me helemaal bij aansluiten. Ik vind het niet kunnen dat ze tijdens de lockdown toch post krijgt. Er mocht toch niks van buitenaf komen of er op een of andere manier contact mee hebben ?Men heeft hiervoor veel afspraken moeten afzeggen en meer dingen. Maar krijg toch net als zoveel andere mensen het idee dat naomi een beschermde status heeft net zoals Lotte had.

 4. Anja at 16:38

  Leuk voor Naomi, en ja men blijft het maar zeggen tegen haar,de lichamelijke verstandhouding(wat een mooi woord voor…..). Het schijnt niets te helpen, ze blijven maar lebberen enz. Ze vergeten zeker dat er cameras hangen, doe eens wat volwassener gio en naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *