Colinda blijft toch in Utopia?!

Colinda blijft toch in Utopia?!

Colinda heeft zojuist aangekondigd te willen vertrekken uit Utopia. Echter besluiten Rob en LauraB toch nog het gesprek aan te gaan en proberen haar over te halen.

Rob en LauraB proberen Colinda nog eens over te halen om te blijven. Rob is namelijk er van overtuigt dat ze het makkelijk trekt. En dat het zonde zou zijn als ze de groep tijdens de lockdown zou verlaten. Je mist dan de slagroom op de taart Col! Ook LauraB denkt dat ze er spijt van zal krijgen. Wanneer komen je kinderen? Colinda antwoordt dinsdag maar ik weet het niet. Ik word er niet vrolijker van. Nu ga je er ook niet vrolijk uit als je weg gaat aldus LauraB. Natuurlijk wel aldus Colinda dan zie ik mijn kinderen. Je haalt die 2 weken nog wel benadrukt Colinda. Ik gun het je dan heb je het gevoel van overwinning. Dat gevoel dat wil je! We gaan gewoon nog effe veel lachen. Laat je niet gek maken door die rare systemen hier, het is niet jou probleem. Colinda barst in huilen uit en Rob troost haar. De laatste loodjes zijn altijd het zwaarste. Als je er dan niet uit gestemd wordt gooi ik je over die poort! Het zijn nog maar 5 nachtjes beurt LauraB haar erop aan. Nee nog 21 dagen aldus Colinda. Niemand stopt net voor de eindstreep en jij al helemaal niet voegt Rob eraan toe. Ik wil dat het hier gewoon goed gaat. Volgens Rob en LauraB hoeft ze zich daar niet druk over te maken. LauraB zou echt willen zeggen om niet nu te gaan. We helpen je gewoon voegt Rob eraan toe, diep van binnen weet je ook als je twijfelt je het niet moet doen. Die twee weken afmaken kun je dat garandeer ik je! De laatste loodjes zijn altijd bagger. Er gaat zoveel in je kop zitten antwoordt Colinda die inmiddels een beetje kan lachen. Ik zat al bijna thuis!

Wat later vertelt Colinda ook nog aan Bjorn en Gina wat haar dwars zat. Ze maakt de komende weken nog af en wil er met de stemming uit. Dan heeft ze één jaar Utopia volmaakt. Ik heb besloten de komende weken vakantie te houden om zo alles een beetje los te laten. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel tegenover de groep. Zal het Colinda lukken om deze paar weekjes nog vol te houden? Vooralsnog lijkt het er dus op dat ze in Utopia blijft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Tony at 22:35

  Stom eigenlijk……Utopia is eigenlijk net als het Sonfestival.
  Je kijkt er naar, maar eigenlijk wil je niet…
  En bij beiden heerst de vriendjespolitiek !!!

 2. betweter at 17:24

  Wat een aandachttrekker.Zouden haar eruit moeten knuppelen.
  Deze vrouw is een aanstelster .Heeft alleen maar trammelant veroorzaakt.Het voordeel is dat wij niet aan de bijstandverlening voor haar hebben hoeven bijdragen.

 3. Wil at 15:47

  Nou colinda, als je echt wil dan ga je wel, en niet 3 x zeggen dat je gaat en dan niet gaan, slaat nergens op,al dat vage gedoe, je gaat of je gaat niet,maar niet iedereen meenemen in jou twijfels.

 4. Marja at 14:53

  Ja natuurlijk ze lijkt tineke wel, zeuren over weggaan24 uur aanvragen en lekker blijven zitten. Ook weer zeggen dat ze lekker niets meer doet. Zoveel heeft ze miet bijgedragen aan utopia . Readings zoals zij kan ik ook wel verzinnen.

  • BK at 14:51

   Ik kan jullie zo helpen…. als ik daar binnen loop en zeg dat ik de 16de bewoner ben. Loopt ze zonder iets te zeggen de poort uit, sterker nog dan loopt ze er dwars doorheen. Haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *