Colinda kondigt haar vertrek aan

Colinda kondigt haar vertrek aan

Colinda liet gisteren al blijken haar 24 uur aan te willen vragen. En blijkbaar heeft ze dat gedaan want ze gaat het gesprek aan met Stefanie en Rob als ze een sigaretje roken. Daar kondigt ze haar gesprek aan. Ze vertelt aan de twee dat ze haar 24 uur heeft aangevraagd en morgen om 13:00 uur zal vertrekken. Ik ga echt klaar is klaar voegt ze eraan toe. Wel heeft ze straks nog een gesprek met een psychiater. Rob vindt het jammer maar vraagt voor de zekerheid of het gesprek wel plaats mag vinden. Colinda reageert daar verder niet op en zegt dat ze het straks ook nog aan de groep gaat vertellen. Als LauraB erbij komt staan vraagt ze aan Colinda of ze gaat. Ze bevestigd dit en LauraB merkt op dat ze er opgelucht uit ziet en knuffelen elkaar wat. Als Stefanie wil vragen of Colinda het er zwaar mee heeft gehad en Colinda antwoord dat ze dat van de ene kant wel heeft volgt er een zender check. Colinda zegt ja we moeten eerst roken, Stefanie vind het maar onzin. Wat later geeft Colinda aan dat zodra LauraB terug is uit de zenderkamer ze het de groep gaat vertellen. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *