De bewoners genoten van een Mc Donalds bestelling

De bewoners genoten van een Mc Donalds bestelling

We gaan even terug naar gisterenavond, Naomi had namelijk een verrassing voor Gio. Ze had namelijk een grote bestelling ongezond voedsel aangeschaft van de Mc Donalds! Om de verrassing helemaal compleet te maken maakt Naomi de veranda helemaal gezellig met kaarsjes en verdere aankleding. Als alles klaar staat gaat Naomi haar vriendje halen. Hij moet zijn ogen dicht doen en mee komen. En Gio moet ook nog een beetje opschieten, snel voordat iemand anders het ziet voegt ze eraan toe. Eenmaal bij de veranda aangekomen doet Gio zijn ogen open en is erg blij met wat hij ziet. Tijd om lekker te eten dus! Maar het is nogal wat en Naomi zegt lachend dat het een beetje uit de hand is gelopen. Het is echt veel stamelt Gio, doe eens blij joh onderbreekt Naomi hem. Gio lacht, ik ben gewoon flabbergasted! Naomi vertelt dat ze niet wist wat Gio lekker vond en daarom alles maar besteld heeft. Het duurt niet lang voordat andere bewoners het opmerken, zo komen Gabriëlle en Nicole er al snel achter. Ze mogen ook wat, en Gabriëlle besluit één kipnugget te nemen. Als Naomi en Gio uitgegeten zijn besluiten ze om de rest aan de groep te geven. Daar legt Naomi uit wat er gebeurd is maar wordt al gauw vergeven. En storten zich op het overgebleven voedsel. Financiële crisis in Utopia lijkt toch mee te vallen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Therese at 20:23

  Oh Oh 8000,00 in de min en als ik naar mc Donalds wil heb ik aan een duur menu niet genoeg , dus wat heeft dit gekost????
  Weet je wat ik begin te denken dat ze allemaal heel gewoon hun eigen banrekening van thuis hebben toegestuurd gekregen ,ze kregen zo opvallend achter elkaar hun bezoek dan konden ze meteen hun eigen bankpasjes mee brengen.
  En de familie kan er dan mooi genoeg geld op zetten.

 2. Ton at 13:44

  Hoe dom kun je zijn. Die Naomi heeft totaal geen besef van de waarde van geld.
  En dan staat ze tegen Mark (als het slecht gaat met de BV) : Jij komt steeds met hetzelfde verhaal…..!!
  Hier kun je ook spreken van geen toegevoegde waarde voor Utopia (Naomi dus !)

 3. Lisa at 12:08

  Dit heeft toch niks meer met het Utopia te maken waar het oorspronkelijke idee van een hele andere orde was.Zet gewoon die poort maar open dan kunnen ze alles zelf halen.Geld schijnt helemaal geen rol te spelen.Wanneer een normaal mens bijna rood staat moet men heel goed rekenen om niet in het rood te komen .Zij liggen er echt niet wakker van.

 4. Marja at 11:59

  Te schandalig voor woorden, ze weet niet eens wat het kost zegt Naomi . Dat noemen ze crisis en niemand die er wat van zegt, al hebben ze allemaal al gegeten

 5. anneke at 11:36

  Patat en hamburger en nog meer snacks bestellen en ze hebben v***dorie zelf een kraam waar ze zelf kunnen bakken ,ze wilde Giorgio voor der eigen hebben, heb lekker wat gekost denk.
  Dit moet niet kunnen die meid moet weer eens aandacht hebben en laat de rest de restjes op eten ,ik weet niet wie de rekening betaald heeft maar als het uit de gezamelijke pot gegaan is dan hebben ze er ook recht op.
  Wat wordt haar volgende uitgave

 6. Jan at 10:14

  Het programma wordt steeds slechter. Het eerste jaar waren er nog veel ontwikkelingen en zaten er nog mensen in die wat wilden bereiken en doelen hadden. Wat een leeghoofd is die Naomi toch, probeert op alle manieren Gio te versieren en verder komt er weinig uit haar handen.

 7. Merel at 09:54

  Goh wat hebben ze het toch slecht zeg………….poeh poeh! Er komt amper geld binnen, ze hebben weinige te besteden en kopen te pas en te onpas wat ze willen…………………idioten!

 8. Wil at 09:28

  Te belachelijk voor woorden, crisis????? Naomi weet de betekenis van het woord niet, ik denk dat de helft is weggegooid, en met vind het allemaal nog goed ook, ik zou zeggen ,laat Naomi het lekker zelf betalen. Een schande is het, er zitten ook mensen te kijken die zich nog geen broodje hamburger kunnen veroorloven. En buiten dat,Gio en Naomi worden met de dag dikker, Er uit met dit stel.

  • Anja at 09:31

   Naomi probeert op alle manieren Gio aan haar te binden, al is het alleen maar voor de sex, want zonder kan ze niet zegt ze zelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *