Utopia China is van start gegaan

Utopia China is van start gegaan

Je leest het goed, John de Mol bedenker van het programma Utopia heeft zijn programma verkocht aan China. Afgelopen dinsdag is het programma daar gestart!

Echter heet het in China niet Utopia maar The 15 of Us. Het programma wordt specifiek ontwikkeld voor de Chinese markt. Bijzonder is dat het programma op internet uitgezonden zal worden en dus in de eerste instantie niet op tv. Vanaf 29 juni kan het pas per TV bekeken worden. Vijftien mannen en vrouwen uit verschillende delen van China proberen hun maatschappij vorm te geven. De Chinezen waren wel in voor een experimentje, 100.000 meldden zich aan voor The 15 of Us. De vijftien uitverkorenen moeten zien te overleven op de verlaten berg Tong Lu alwaar ze net als in het Nederlandse Utopia een eigen onderkomen gaan bouwen, en hun eigen geld verdienen. Zal Utopia China een beter succes worden als NewTopia in Duitsland?

Bron: NOS / Televizier

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *