Benjamin en Ivan hebben een goed gesprek

Benjamin en Ivan hebben een goed gesprek

Ivan en Benjamin hebben op de trampoline een goed gesprek gehad. Verschillende onderwerpen werden besrpoken zoals Utopia B, producten en marketing maar ook de maatschappij en groepsdynamiek.

Het wordt al snel duidelijk dat Ivan nieuwe inzichten en de mening van Benjamin wel graag wil weten. Hij is er al even en ziet sommige dingen niet al te helder meer. Wat vindt Benjamin van Utopia, wat moet er veranderd worden en hoe voelt hij zich in de groep? Ik wil me graag bewijzen maar moet eerst nog een beetje landen antwoordt Benjamin. Maar ik krijg van de groep een heel welkom gevoel. De rust en de energie die hier hangt. Er hangt hier een sfeer van leven en laten leven. Hij vindt dat Utopia nog zoekende is en hoopt dat thema’s die buiten leven ook in de loods aandacht kunnen krijgen. Zoals mensen die onder de armoedegrens leven. Ivan vindt dat mooi gezegd maar wil hij er ook iets mee doen? Benjamin antwoordt dat hij eerst nog een beetje afwacht. Voor mijn gevoel moet ik eerst nog even mijn sporen verdienen. Dat lijkt Ivan wel te snappen en stelt gelijk een volgende vraag. Hoe wil jij de sociale situatie gaan aanpakken? Ik zou graag met de groep iets samen doen om zo de communicatie weer op te pakken antwoordt Benjamin. Dan krijgt iedereen vijf minuten de tijd en de volledige aandacht van de hele groep. Je mag alleen over jezelf vertellen, niemand aanvallen en de rest mag niet reageren. Waar ben je mee bezig? Waar loop je tegenaan?  Dat is goed voor de saamhorigheid en dan kan men kijken of iedereen nog bezig is met de droom waarmee ze binnenkwamen. Ivan ziet het wel zitten, dat is een leuke! Nu de uitvoering nog Benjamin!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *