Gaby gaat wat doen met tekenen

Gaby gaat wat doen met tekenen

Gaby lijkt haar roeping gevonden te hebben, eerder stopte ze nog met het tatoeëren maar vandaag krijgt ze een leuke mail binnen. Ze gaat namelijk iets met tekenen doen, een aantal tekeningen zullen in een bundel verschijnen.

Gaby heeft namelijk een mail gehad van een vrouw die een opdracht had ingediend bij Gaby. Ze wil namelijk een bundel met de door Gaby gemaakte illustraties. Een van haar vriendinnen gaat namelijk trouwen en dan wil de vrouw haar vriendin het boekje cadeau doen. Wat voor tekeningen er in het boekje moeten komen? Er komen portretten van haar vriendinnen en daar omheen mag Gaby haar creativiteit loslaten. Als het maar tijgers en trouwringen zijn. Gaby is natuurlijk erg blij met deze opdracht na wat negatieve woorden tijdens de stemming. En de kritiek die ze eerder kreeg van Bjorn. Nu kan ze Bjorn maar ook de andere bewoners laten zien ergens voor te willen gaan. Gaby is daarom al de hele dag druk in de weer met het maken van tekeningen. Zo zien we haar buiten, in haar eentje of bij anderen haar creativiteit vastleggen op papier. Wellicht moet Gaby na deze opdracht nog meer gaan doen met tekenen?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Druif at 00:40

    Tattoos weet ik niet of dat wat voor gaby is maar ze kan best heel mooi tekenen.
    En ik heb het idee dat Nicole een concurrent in haar ziet , nu heeft ze de shop voor zichzelf . Erg gewiekst ingepraat op gaby . Of het iets vergodend is in verband met haar geloof gaat haar namelijk niks aan .er zijn ook religieuze tattoos en daar is niks slecht mee.
    Valt me van Nicole tegen ,beetje erg vals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *