Bas gaat ervoor zorgen dat Cees blijft

Bas gaat ervoor zorgen dat Cees blijft

Cees is één van de genomineerden, naast Rolf en Gina. Bas en Cees hebben daar een gesprekje over gehad. En na aankomst van de nieuwe potentiële bewoners Renske en Amanda ziet Bas wel pluspunten, hij is ook iets van plan… Iets wat positief uit kan pakken voor de oudste bewoner van Utopia…

Rolf voelde zich nogal ellendig na de stemronde, op zich niet gek als je er 25 krijgt. Cees probeert het van de positieve kant in te zien ondanks het feit dat hij genomineerd is.  Volgens Cees kan hij ondanks de stemmen van Rolf best tevreden zijn. Het is meer omdat ze het persoonlijk niet kunnen vinden. Bas staat daar achter, en hij vertelt wat hij van plan is. Ik wil de nieuwe bewoners ervan overtuigen dat ze jou erin moeten houden. Verder maakt het mij niet uit wie ze wegstuurt, ik lig er niet wakker van als Gina of Rolf weg moeten. Cees ziet het plan ook wel zitten en is vastberaden. Ik ga niet naar huis zegt hij stellig! Maar van de andere kant zou het zo kunnen zijn dat de nieuwelingen hem te negatief vinden merkt Cees op. Op zich geen gekke gedachte… Of dat ze zeggen zo’n oude lul hoef ik niet voegt hij eraan toe. Zal Bas het voor elkaar krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. Toet at 19:57

  Mjo dat jij je verlaagt om met deze drie vrouwen die niets anders doen dan iemand naar beneden halen mee praat vindt ik niets voor een man.Ben zelf ook scherp .Bij hun hoor je nooit iets aardig over iemand alleen schoppen en schoppen.

 2. MariaBora at 18:27

  sommige mensen hier zijn geen haar beter dan Cees en Bas. Als je iemand gunt dat hij de 2 ellendigste en rotste maanden van zijn leven moet krijgen ben je eigenlijk geen haar beter, je kunt mij nu een elendeling vinden of wat dan ook, ik trek me helemaal niks aan van dat gemiauw, als het oplucht, doe het gewoon.
  Ik ga hier in ieder geval niet in mee, ik verlaag me niet tot deze uitspraken.

  • Yvon at 22:50

   Ik vraag er ook niet om,je hoeft je voor mij niet te verlagen ,alleen heb ik een jonge twee maanden ellende zien hebben,mede veroorzaakt,laat ik zeggen het grootste deel veroorzaakt door Cees,dat vind ik als moeder en oma zo verschrikkelijk,als hij dit bij mijn kind had gedaan sleurde ik hem aan zijn haren Utopia uit!!!
   Ik neem deze man dat heel kwalijk dit is pesten en treiteren in de ergste vorm..en hij blijft maar door gaan.
   Hoop redactie dat dit door mag,wil me wel kunnen verdedigen!!!!

 3. gea at 16:30

  Ik vind Bas ook maar een misselijk ventje , denkt hij nou echt dat iedereen omkoopbaar is gaat hij de boel weer afluisteren of mrt geld zwaaien. Als het Cees zijn tijd is dan is het nu of nooit ik hoop nu!!!!!!!

 4. Mjo at 15:50

  Bah, wat zijn het toch 2 louche mannetjes. Ja en Mark kan ik er ook wel aan toevoegen, zoals dat gisterenavond tijdens dat gesprek ging tussen Mark en Stefanie.

  @Yvon wat jij schrijft over als Rolf er uit gaat en Cees hem een hand zal geven, heb ik al voorspelt en ook al geschreven bij een ander artikel. Maar dat geldt in dit geval niet alleen voor Cees die dit zal doen, maar geldt voor meerdere hypocrieten bewoners in Utopia die ervoor gezorgd hebben dat Rolf 25 stemmen kreeg. (minus die publiekstem dan) .
  Dus met je eens.

  Wat is het toch een hypocriet en huichelachtig zooitje daar in Utopia.

  Ik hoop van harte dat die 2 dames ruggengraat hebben en niet op dit soort praktijken (Bas) ingaan. Maar ben er bang voor.

  • Yvon at 18:25

   Mjo,daarom schreef ik ook al dat Gabrielle mij erg tegen valt,ook zij heeft 3 stemmen gegeven,allemaal hebben ze Rolf lings laten liggen,niemand heeft hem geholpen,alleen dat schreef ik,Cees heeft zelf kinderen,waar hij zelfs om huilt,die had beter moeten weten,maar hij heeft Rolf het hardste getreiterd.
   Ze hoeven allemaal geen hand te geven,misschien Rob die is het eerlijkste geweest en Ivan

 5. anneke g at 14:52

  Dit moet hij niet doen hij moet zich niet verlagen als ze Cees kwijt wil doet ze het toch.
  Maar hoe gaat Mark haar bewerken om Gina erin te houden of Rolf ze willen er allemaal in blijven
  Ze gaan er van alles aan doen om erin te blijven en net wat ik schreef ze moeten eigenlijk al gezegd hebben voor dat ze erin gaan op die stem ik ,omdat het gemeen er aan toe gaat maakt niet uit door wie ,want voor het zelfde geld bewerkt Ivan haar om Cees eruit te sturen vanwege het takties stemmen wat hij gedaan heeft ( er waren er meer ) maar ja als Ivan het zegt volgt de rest

 6. Toet at 14:46

  Hallo Ann.Nog een paar leuke woorden er bij .Gaat over lijken.Huichelaar.Je woordenschat is onuitputtelijk.Jij krijg dadelijk nog een hart verzakking.Ga er toch niet zo op in.Slecht voor je gezondheid.

 7. Ann at 14:33

  Wat een smerige ventjes die bas en cees, onbegrijpelijk, die gaan bijwijze van spreken over lijken.. Cees zit niet zo met zojn stemmen, zegt hij.. Huichelaar, gister naar iedereen toe om uitleg en janken over brief vanmorgen..
  Ik begrijp niet dat mensen zo vals zijn. En weer op rolf, ja cees want jij had graag doe rondleiding gegeven.. Nou mijn bericht zal wel niet doorkomen

  • Yvon at 15:01

   Ann zo helemaal met jou eens,geloof niet wat ik lees zo smerig en gemeen zijn die twee,hoop zo dat ze hem door zien !!!en zo niet hoop ik dat Rolf eruit mag!!!! En dat Cees de rotste en ellendigste 2 maanden van zijn leven krijgt en bassie erbij
   Straks,als Rolf er uit gaat gaat hij hem ook nog een hand geven..getv.
   Ik weet nog dat iedereen over Wilco viel maar die was wel eerlijk,hij ging toen Patrick er uit moest!!
   Ben benieuwd of ik door mag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *