Armanda lijkt het meest geliefd

Armanda lijkt het meest geliefd

Na de voorstelronde van de nieuwelingen Armanda en Renske was het tijd voor een rondleiding. Rolf besloot deze te geven en de twee wegwijs te maken in Utopia land. Cees en Bas bespraken hun eerste indrukken en die lijken goed uit te vallen.

Bas weet al voor wie hij gaat, ik ga zorgen dat zij blijft zegt hij tegen Cees terwijl hij met zijn hoofd naar Armanda knikt. We hebben volgens mij niets aan Renske, het is hier al gezellig genoeg voegt hij eraan toe. Daarna wordt Rolf nog even besproken, die net begonnen is aan zijn rondleiding. Staat ie weer te blaten zucht Cees. Bas lacht en heeft iets leuks te melden, weet je wat ik tegen Armanda heb gezegd? Er zijn twee mensen die ik erin wil houden, dat ben jij en dat is Cees. Wellicht lukt het plan van Bas dan toch?!

Verder vinden Bjorn en Rowena ook Armanda het leukste. Ze heeft heel veel diepgang zegt Rowena tegen hem. Bjorn sluit zich erbij aan, ik ben wel toe aan wat diepgang. En ook Rob lijkt voor Armanda te gaan, er lopen al genoeg zangers in Utopia voegt hij eraan toe. Gabriëlle weet het nog niet, beide dames zijn eigenlijk wel leuk. We zien het wel! En daar heeft Gabriëlle gelijk in, de komende dagen hebben de twee potentiële bewoners de tijd om zichzelf te bewijzen. Er kan nog veel veranderen, spannend!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Zwetser at 09:25

  Als ik in Utopia zat zou ik niet voor Amanda gaan. Amanda heeft veel idealen. Dit kan goed uitpakken, maar ook heel verkeerd vallen.
  Ik denk juist dat ze van Renske een hoop kunnen leren die kan best eens de harmonie terug brengen in de groep.
  Er is al met regelmaat gekozen voor juist de “verkeerde” doordat ze op gevoel hadden gestemd. Denk dat ze verder moeten kijken dan 1 maand.
  Vraag me wel af is dit de laatste stemming?

 2. Fragile at 00:41

  Is utopia echt? Zijn alle, echt alle reacties echt?
  Aarghhhh ben ik echt? Durft men fragiel te zijn?
  Harde pantsers mogen vallen, oordelen kunnen immer milder,
  Echt zijn is een opgave.

 3. Toet at 19:50

  Gea misschien moet jij eens verdwijnen met je ordinair gezwam.Ben jou ook spuugzat.Nooit iets opbeurend.Altijd iemand naar beneden halen.Jou zie ik echt als zo.n mensje met 1 tand knotje en maar loeren of je nog iemand kan beledigen.Knol.

  • anneke at 20:05

   Ik dacht dat het over UTOPIA ging maar jullie schelden alleen op elkaar , vinden jullie het raar dat het af en toe niet geplaatst wordt

  • gea at 21:21

   Als jij mij een positief punt op kunt noemen over Cees , hoor ik dat graag. En of ik een knotje heb nee en meer tanden dan je denkt om van mij af te bijten, en ik geef alleen mijn mening ik vraag toch niet om de jouwe.

  • Ann at 21:30

   Sorry hoor toet, maar ik lees nooit iets opbeurends van jou van de utopianen, alleen tegen ons, waarom nu weer op gea?? Wij moeten verdwijnen van jou?? Lees je berichten eens na toet hoe jij ordinair te keer gaat.. Fijne avond toet

 4. gea at 17:00

  Dit zal wel niet worden geplaatst, maar ik erger me dood aan Cees ,hij weet zich weer zo goed te verkopen aan de nieuwe bewoners. Vertelt ze wat hij allemaal doet, klaagt over degene die hem een stem hebben gegeven. Bemoeit zich ermee in welke koelkast ze de spullen moeten zetten. Hij vind ook niet eerlijk dat zij in de b&b en het cordwood mogen slapen, want hij mag dat ook niet. Vertelt meteen aan hun dat hij hele nare post heeft ontvangen en daar van onder de indruk is. Hoezo jezelf verkopen rot toch op man en neem Bas gelijk mee want die is ook zo onbetrouwbaar als de pest.

   • Yvon at 18:16

    Zo is dat zeker,wacht maar hij gooit zijn eigen ruiten toch een keer in,als hij zo begaan is met zijn familie en zijn dochters moet hij naar huis gaan.
    Nee hij verricht weer hand en spanwerk om er in te blijven ,over andermans rug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *