Bjorn, Bas en Wim over de potentiële bewoners

Bjorn, Bas en Wim over de potentiële bewoners

Het is al enkele uren geleden dat Renske en Armanda Utopia betraden. Een paar bewoners hebben bijeen gezeten om over deze nieuwelingen te praten. Wie staat er in hun ogen het beste voor?

Bjorn, Bas en Wim zitten in de kas, en al snel spreken Bas en Bjorn hun voorkeur uit. Deze is nog niet veranderd en gaat naar Armanda. Een beetje diepgang aldus Bjorn, iemand die meer kan dan gesprekken als wat doe je op zaterdagavond als je thuis bent?. Wim twijfelt nog een beetje, het enige wat ik niet bij mij vind passen, is dat bio gedoe antwoordt hij. Bjorn kan zich in dat stukje wel vinden, hij zou ook nooit een vegetariër worden. Maar wat hij wel leuk vindt is dat er iemand met andere idealen in Utopia is gekomen, ze wil academies organiseren en ze stelt andere zaken aan het licht. En niet ten nadele van de ander, maar een zangeres of zanger, daar lopen er inmiddels ook vijf van rond. Nou Bjorn antwoordt Bas, ik zal het maar toegeven. Ik ben hier eigenlijk ook gekomen om zanger te worden.Ook denkt Bjorn, dat Armanda Gina niet weg zal stemmen en waarschijnlijk ook Cees niet. Maar wat een poppenkast ik vandaag weer gezien heb, dat dat kan”, zegt de marktorganisator doelend op Rolf. Hij deed vandaag erg overdreven tot ergernis van andere bewoners. Bjorn noemde het zelfs een one man show, Rolf veranderd 180 graden nu de nieuwelingen er zijn. Ook Mark vindt dat Rolf een beetje normaal moet doen, dat heeft hij hem ook gezegd. Ook lijkt Gina veilig te zijn, want als Armanda blijft zal ze waarschijnlijk voor Rolf of Gina kiezen. We shall see!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 22:26

    Zolang Cees niet met een van die meiden het bed kruipt om op die manier erin te mogen blijven .
    Nicole en Gina hebben een vriendje om er op die manier geen stemmen van te krijgen dat kan je dan ook wel zeggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *