Bas gaat 4 dagen als veganist door het leven

Bas gaat 4 dagen als veganist door het leven

Armanda en Bas hadden een goed gesprek over veganisme. Al snel besluit Bas een deal te maken met de potentiële bewoner…

Armanda stond in de keuken en was druk bezig met “vegan-worstjes” te bereiden. Bas zo nieuwsgierig als hij is was erg benieuwd naar deze worstjes en hij voeg of hij een stukje mocht proeven. En dat mag, hij neemt een worstje en zegt dat het wel smaakt. Maar de structuur van de worstjes zijn wel heel anders voegt hij eraan toe. Wat minder stevig of zo vraagt Armanda door. Ja antwoordt Bas, maar een prima worssie! Armanda lacht en Bas heeft een leuk voorstel. Ik ga deze vier dagen met jou leven als veganist! Dat vind ik super cool antwoordt de nieuweling. En Bas onderbreekt haar, want er hoort nog meer bij zijn plan. Als het me niet bevalt ga je naar huis. Is goed antwoordt Armanda met een lach. Zal Bas het volhouden om als veganist te leven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 13:23

  Bas heeft toen hij in Utopia kwam meteen verteld dat hij niet alleen op vrouwen viel.
  Zie citaat van een andere site: citaat [ Laura B vraagt naar zijn geaardheid. Bas: “Ik houd van vrouwen, maar ik ben ook niet vies van mannen. Ik ben niet biseksueel, maar noem me bicurious.”] Einde citaat.
  Dus niets geheim, maar juist erg eerlijk van Bas.
  Daarbij de vrouwen die op nationale t.v. en op internet meteen zoenen of het bed delen met iemand, maken het vast niet uit wat de geaardheid is van die persoon. Anders had je wel even de tijd genomen om de ander beter te leren kennen.

 2. Hortence at 12:31

  Bas,ga je niet uitsloven.Die twee nieuwe bewoners weten ook hoe Cees,in elkaar zit.Ze hebben Cees,ook kunnen volgen,al die tijd voor dat ze in Utopia kwamen.Ga eens eerlijk met je zelfs om.Vertel gewoon dat je een homo bent.Dat ben en weet je heel goed.Weer gewoon eerlijk over .Die vrouwen die met je het bed hebben gedeeld moeten het ook weten.Niet elke vrouw wilt met een homo het bed delen.
  Jouw gedrag verraad jouw.Voor grote meiden versierder te spelen.Die jonge man die ook op jouw deed kwam heeft het goed gezien dat je een home bent.Homo’s kunnen en homo zo voor de dag halen.Ik hoop dat die Cees ,naar huis gaat.Hij is vals ,gemeen en een leugenaar.Nog op zo een oude leeftijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *