Bas zet zijn plan door

Bas zet zijn plan door

Gisteren hebben we er al over geschreven, Bas wil er alles aan doen om Cees erin te houden. En dit wil hij proberen door de nieuwelingen over te halen. Gisterenavond deed hij al zijn eerste stap om een paar dagen als veganist door het leven te gaan maar hij ging nog een stapje verder. Bas zet zijn sneaky plan toch door…

Hij ging het gesprek aan met Armanda, met de vraagt of zij altijd haar beloftes na komt. Armanda lacht en antwoordt ik denk het wel maar ik beloof niet vaak dingen. Wat zou ik jou moeten beloven dan vraagt de kersverse bewoner door. Ik laat jou erin gaat Bas verder maar dan laat jij Cees er ook in. Armanda lijkt het te snappen, en antwoord dat soort spelletjes zijn toch helemaal niet nodig? Volgens Bas zijn het geen spelletjes en Armanda is benieuwd waarom Bas zo op Cees gesteld is. Bas vertelt dat Cees gewoon nodig is, hij is iemand die anderen aan durft te spreken. Maar denk je dat hij hier wil blijven vraagt Armanda door. Bas knikt ja en daarmee eindigt het gesprek…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 18:24

  Zal mij ook benieuwen waar Bas mee komt,als hij eerlijk speelt haalt hij het nooit van Ivan,we zien Bas ook nooit trainen!!!
  Maar eerlijkheid is Bas zijn sterke kant niet!!!
  Hoop ook dat Ivan hem een lesje leert.
  Ook vind ik het een beetje vreemd hoe Cees en Bas met elkaar omgaan,of dat alleen voor het poetsen is geloof ik niet,Bas vindt altijd wel een slachtoffer.
  We zullen het wel zien

 2. gea at 15:11

  Ik heb nog wel een idee dat Bas nog wat van plan is met dat boksen, hij doet steeds zo geheimzinnig als Ivan vraagt of hij wel traint dan zegt hij komt wel goed, ik denk dat er iemand anders in de plaats van Bas komt boksen, het zou me niks verbazen als hij iemand heeft ingehuurd, maar we zullen het wel zien.

  • anneke at 22:41

   Of hij laat z’n eigen in de eerste ronde al neer leggen , bang pijn te krijgen om er van af te zijn hij ziet alles als geintje ,en Ivan ook maar wil niet te ver gaan want als hij wel te hard slaat al dit niet leuk gevonden worden.
   Vorig jaar met de kickboks wedstrijd ging het ook te ver toen met Ruud die erin ging voor de show .
   Maar denkt hij echt dat er 250 mensen komen ,en mogen er wel zoveel mensen binnen komen

 3. Ann at 12:34

  Ja gea, maar denk niet alleen de huishoudelijke klusjes hij is zo op het emotionele bezig met cees.. Hij praat op cees in zodat hij denk dat cees en hij sterk staan in de groep, cees voelt zich daarin zo gesterkt..

  Boxgala, zaterdag.. Zelf vond ik in het begin dat het niet kon, ivan tegen bas.. Nu denk er anders over.. Van mij moet ivan zich niet inhouden..
  Maar de sterkste wint.

  • Ann at 12:32

   Ja gea, maar denk niet alleen de huishoudelijke klusjes hij is zo op het emotionele bezig met cees.. Hij praat op cees in zodat hij denk dat cees en hij sterk staan in de groep, cees voelt zich daarin zo gesterkt..

   Boxgala, zaterdag.. Zelf vond ik in het begin dat het niet kon, ivan tegen bas.. Nu denk er anders over.. Van mij moet ivan zich niet inhouden..
   Maar de sterkste wint.

   • Mjo at 13:53

    Ann, oké zaterdag het box gala. Dank je voor de info.

    En ja, in het begin had ik ook zoiets bij dat box gala tussen Ivan en Bas, moet dat nou. Maar ik heb mijn mening ook veranderd. Zoals ik ook al eerder in een reactie aangaf bij dit verslag.
    Bas denkt zich alles te kunnen permitteren en er mee weg te komen. Ik heb genoeg van die fratsen van Bas. Het wordt dus tijd dat Bas eens een lesje geleerd wordt. Niet te gortig natuurlijk, maar Bas mag voor mij wel eens flink op z’n plaats worden gezet.

   • anneke at 12:43

    Wat Bas en Cees hebben ” vriendschap” mag dat niet .
    Maar wat Ivan en Nicole en Mark en Gina hebben is wel goed ze proberen er elkaar in te houden.

 4. Mjo at 11:39

  Wanneer is dat boks gala?? Het wordt tijd dat Bas weer met beide beentjes op (of van) de grond komt. haha 🙂

  Anneke, of Mark dit niet doet of gaat doen voor Gina weten we (nog) niet. Bovendien zien en horen we niet alles.

 5. anneke at 10:45

  Dit moet hij niet doen laat Cees het zelf opknappen .
  Ik vind dit meer iets voor Mark om Gina erin te laten
  Laat de meiden die moeten kiezen zelf beslissen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *