Utopia nieuwtjes 8 oktober

Utopia nieuwtjes 8 oktober

Het Utopia nieuws van 8 oktober vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd(e).

 • Dag 646 begon natuurlijk weer met de verzorging van de dieren, dit nam Ivan op zijn rekening.
 • Verder waren er naast Ivan nog meer bewoners vroeg wakker, Wim, Bjorn en Stefanie. Dit heeft alles te maken met de voorbereidingen van het kickboks gala. De tent wordt vandaag namelijk opgebouwd!
 • Er zijn zojuist matrassen geleverd, de bewoners kunnen binnenkort weer heerlijk slapen! En enthousiast wat ze zijn!
 • De matrassen moeten eerst luchten, de bewoners pakken dan ook snel uit zodat ze vanavond er al heerlijk op kunnen liggen.
 • Nicole en Ivan zitten achter de computer te werken. Ze zijn bezig met intro muziek voor het kickboks gala.
 • Armanda en Renske hebben in de B&B geslapen. Armanda kon uiteindelijk wel redelijk slapen maar had redelijk wat impulsen in haar hoofd door alle indrukken.
 • Bezoek in Utopia, er komt een man het terrein op. Hij zal wat mensen gaan tekenen niet iedere bewoner, het is een soort demo. Als het bevalt komt hij terug op de Utopia markt.
 • Renske zien we in de keuken bezig, samen met Rolf.
 • Verder zijn de bewoners druk bezig, wat we al omschreven hebben. Later komen we uiteraard terug met meer Utopia nieuws!

Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Zwetser at 05:16

  Anderhalf jaar met een matras?? Wat doen ze er dan mee? Zit sowieso al 5 jaar garantie op.
  Die van mij is al 10 jaar en slaap er nog prima op.
  Nou ja zal wel komen omdat ze geld te veel hebben denk ik.

 2. Hyl at 17:57

  Nieuwe matrassen?????? Het geld moet weer op zeker, en dan dat spul voor het boksen buiten, dat staat er ook niet voor een paar honderd euro, mogen er wel veel kijkers en drinkers komen willen ze hier aan verdienen, binnen de korste keer is er geen zakgeld meer te verdelen, je moet er toch stiekum om lachen, zo ze met geld omgaan.

 3. Ann at 11:16

  Matrassen geleverd?? Moeten eerst geluct worden, sorry begrijp het niet, en doen die zo kort met een matras?? En waar halen ze dat geld allemaal vandaan?? Vrachtauto, opbouw tent.. Ach zal allemaal wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *