Hoe hebben de nieuwelingen hun eerste dag ervaren?

Hoe hebben de nieuwelingen hun eerste dag ervaren?

Renske en Armanda zijn nu net een dag in Utopia, hoe hebben de potentiële bewoners het ervaren?

Armanda en Renske hebben hun eerste nacht in Utopia erop zitten. Vooral Renske is vroeg uit de veren en ze wil gelijk de andere bewoners helpen. Ze begint de ochtend met het zetten van een lekker kopje koffie voor de bewoners die al druk bezig zijn. En als Renske zelf ook rustig op gang is gekomen helpt direct ze met de opbouw voor het kickboksgala. Ook neemt ze de taak van Gina over en maakt ze alvast de douche schoon, omdat Cees het al zo druk had.  Aan alles is te merken dat Renske zich van haar beste kant wil laten zien. Armanda is in de ochtend wat rustiger dan Renske. Ze stond dan ook op haar gemak op zoals meerdere bewoners dat wel doen… Als Cees vraagt of ze goed geslapen heeft antwoordt ze van ja. Verder probeert ze ook goed haar best te doen. Zo is ze bezig geweest met het maken van leuke armbandjes. Maar ze is nog meer van plan, ze wil politieke partijen uitnodigen en zich hard gaan maken voor het dieren welzijn. In wie zie jij meer potentie? Renske of Armanda?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. gea at 12:26

    Veel plannen in de eerste dagen om te proberen of je mag blijven en als je dan mag blijven , blijven er van die plannen weinig over. Zoals altijd het geval is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *