Armanda en Renske over wie er blijven mag

Armanda en Renske over wie er blijven mag

De dag in Utopia gaat rustig voorbij, potentiële bewoners Renske en Armanda zetten zich volledig in om zichzelf van hun beste kant te laten zien. Maar wie mag er nou blijven? De twee hebben er een gesprekje over gehad.

Dit hadden de dames binnen bij de keukentafel. Wie blijft er Renske vraagt Armanda. Beide lachen en Renske antwoord dat ze eigenlijk geen idee heeft. Echt geen flauw idee, ik wacht het allemaal wel weer af voegt ze eraan toe. Zou jij willen blijven? Aan de ene kant wel en aan de andere kant niet antwoordt Armanda. Jij dan? Renske antwoordt graag te willen blijven. Ik weet dat ik dit wil! Dan heb je wel aan streepje voor aldus Armanda. Renske merkt op dat het zo zeker nog niet is. Je moet ook kijken of je binnen de groep past en of je op lange termijn wat kan doen in Utopia. Volgens Armanda heeft ze genoeg te doen, ik wil duurzaam consumeren veranderen in consuminderen voegt ze eraan toe. Benjamin die er ook bij zit lacht met Renske als ze dat zegt. Sterker nog gaat Armanda verder, mijn hele outfit is kringloop behalve mijn schoenen. Maar die zijn wel van eco en vegan! De meeste bewoners zien Armanda wel zitten, maar hoe het definitief af gaat lopen horen we zondag. Wie zal het worden?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:50

    Renske weet gerust wel hoe hij is.
    En als Armanda nu al weg wil zegt al heel wat hoe ze er over denkt in die paar dagen.

  2. gea at 20:53

    Armanda twijfelt nu al of ze wil blijven, dan is de keus niet moeilijk lijkt mij, alleen heb ik Renske al horen fluisteren dat zij wel goed op kan schieten met Cees, jammer genoeg niet met de nadruk op schieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *