Mark gaat als Gina Utopia moet verlaten

Mark gaat als Gina Utopia moet verlaten

Vanmiddag waren Rob, Mark en Stefanie aan het kletsen bij Le Luifel. Mark begon ineens over het feit dat hij afstand wil nemen van Le Luifel. Ik denk dat ik voorlopig niet meer in Le Luifel sta voegt hij eraan toe. Rob is verbaasd als hij dit hoort, je vond het toch leuk om te doen vraagt hij lichtelijk verward. Mark antwoordt dat hij veel commentaar heeft gehad dat hij teveel bezig zou zijn met de friettent en de B&B. En de rest van de tijd zou ik bij Gina zitten. Rob knikt en zegt doe gewoon wat je gelukkig maakt laat je niet zo opwinden!

Rob en Stefanie snappen niet dat Mark deze gevoelens nooit eerder heeft gedeeld hij doet eigenlijk tijdens een centraal nooit meer zijn mond open.Wat de twee ook nog is opgevallen is dat Mark vaak afwezig lijkt en niet meer deel in de groep is. We willen gewoon de gezellige Mark terug voegen ze eraan toe. Mark antwoordt dat het juist te gezellig is in Utopia, er moet ook gewerkt worden voegt hij eraan toe. Maar als Gina eruit gestemd wordt ga ik ook weg. Echt vraagt Stefanie met verbazing. Mark lijkt serieus te zijn maar veel zorgen maakt hij zich tot nu toe niet. Gina zal nog wel even blijven denkt hij….

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. joze at 20:02

  Ik hoop dat Gina er uit gaat, maar ben bang dat ze blijft.
  En als Mark zou doen, wat hij zegt, dan was hij al
  3 of 4 keer weg gegaan uit utopia!
  Dus…… Mark is echt een man van zijn woord. NOT!!

 2. Yvon at 19:32

  fijn Cees grote jonge,als jij zorgt dat Rob niet op mij stemt,zal ik op Bas stemmen,dat is lekker eerlijk he? Daarna zegt hij ik ben de enigste die goud eerlijk is geweest!!zou hij het nu echt allemaal zelf geloven?
  Zoveel leugens en bedrog daar kan ik met mijn verstand niet bij.
  Nu begrijp ik Ivan zijn standpunt ook heel duidelijk en blijft mijn goed gevoel over Mark overeind,Mark is niet slim bezig geweest daar heeft hij voor betaald,hoop zo dat ze Gina er in laten,al was het maar voor Mark
  Hoop alleen dat Ivan het niet vergeet,hem die drie stemmen te geven!!!!

  • anneke at 22:31

   Is niet iedereen gemeen bezig waarom alleen Cees ,als je het stemmen heb gezien waren er meer die zeiden ik stem takties om niet op de bank te komen maar Cees zei het anders dan een paar andere zoals Mark die zei ik speel het takties want ik wil Gina niet op de bank hebben , gaat die Ivan te keer omdat het zijn vriend is maar waarom geeft hij zij vriend dan wel 1 stem.
   Ivan wilde geen gesprek met Cees hebben omdat hij weet dat hij geen gelijk heeft.
   En hij denkt dat hij alles mag NOT
   Mag Cees erin blijven weet hij alvast dat hij 3 stemmen krijgt, maar Ivan jij krijgt als Cees dapper is ook jouw 3 stemmen

 3. anneke at 18:12

  Gaat hij het op deze mannier spelen heel kinderachtig, net als de andere ook een spelletje gaan spelen om erin te blijven.
  De meiden zullen toch wel aflevering gezien hebben om te weten hoe ze echt zijn en hoe er spelletjes gespeeld worden.
  Als hij er zo over denkt moet hij maar gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *