Wie past er het beste in de groep?

Wie past er het beste in de groep?

Armanda en Renske zitten inmiddels meer dan 24 uur in Utopia. Langzamerhand wordt duidelijk wie er het beste in de groep valt. Zo denken de meeste Armanda, ook Rob denkt dat. Maar Gabriëlle, Naomi en Nicole neigen toch meer naar Renske.

Volgens Rob liggen de gedachtes ver uit elkaar omdat het verschillende persoonlijkheden zijn. Rob en Stefanie vinden Armanda meer diepgang hebben dan Renske. Renske is meer het huishoudelijke type die wel van aanpakken weet. Rob vindt het maar verwarrend, ik wil Armanda wel eens chagrijnig zien. Want zo’n lief meisje dat klopt niet. Ik ga haar vanavond eens interviewen. Die komt zichzelf nog eens hardcore tegen voegt hij eraan toe.

Wat later ging Rob inderdaad het gesprek aan met de nieuweling. Hij voelt haar flink aan de tand en bespreekt haar persoonlijke doelen, en begint ook nog eens over heimwee. Armanda wuift eigenlijk alles min of meer zo weg door te zeggen dat ze een heel specifiek doel heeft en zich daar op wil richten. Genomineerde Rolf is met iets anders bezig, het analyseren bij wie hij meer kans heeft om toch in Utopia te kunnen blijven. Rolf verwacht dat Renske hem weg zou sturen, ze hebben nog niet echt een klik maar van de andere kant gaat ze wel steeds het gesprek aan. Armanda blijft dan weer meer op afstand. Wel heeft ze meer duidelijke doelen. Maar ik ga me daarin niet aanpassen. Ik denk nog steeds in het belang van de groep zijn zijn woorden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *