Probeert Cees Gina zwart te maken?

Probeert Cees Gina zwart te maken?

Deze rustige avond spraken genomineerden Rolf en Gina met elkaar over de eliminatie. Renske of Armanda mag namelijk kiezen wie naar huis moet. In het kantoor hadden de twee het er dan ook over.

Rolf vraagt aan Gina of ze nog steeds twijfelt of ze mag blijven in Utopia. Gina antwoordt dat ze het echt niet weet. Maar volgens Rolf hoeft ze zich geen zorgen te maken, ik denk dat jij blijft hoor voegt hij eraan toe. Gina geeft toe dat ze graag nog wil blijven, maar volgens haar probeert één bewoner haar zwart te maken. Maar verder noem ik geen namen… Rolf kan wel raden wie het is en aan de reactie van Gina te merken klopt haar gevoel. Cees wat een nare vent is het ook zucht Rolf. Hij mag van mij ook echt vertrekken gaat Gina verder. Ik ben niet gediend van het tactische spelletje wat hij aan het spelen is. Maar als je zo wil winnen be my guest! Zal Gina blijven? Als ze weg moet hebben we waarschijnlijk nog een bewoner waar we gedag tegen kunnen zeggen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Mieke at 06:12

    Ik vind de genomineerden geen een van drie iets, maar als ik mag kiezen mag Gina eruit en Mark mag haar volgen. Vieze spelletjes dat die spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *