Wordt Rowena ook veganist?

Wordt Rowena ook veganist?

Een nieuwe dag in Utopia land is aangebroken! En deze morgen begon met een gesprekje tussen Rowena en nieuwe potentiële bewoner Armanda. Het ging over het veganisme.

Want Rowena denkt er over om te stoppen met het eten van vlees. Armanda heeft dit ook vernomen en ging daarom het gesprek met haar aan. Rowena vertelt dat ze ook wel eens vegetarisch eet in restaurants. Maar ik vind het heel erg lastig, want mijn vriend denkt er niet aan om vegetarisch te worden en ik ben diegene die thuis kookt. Ik wil het ook niet meer aanraken, maar dan moet ik ineens zeggen: ja, dan kook ik niet meer. Ik wil het niet meer vasthebben en ik wil er niks meer mee voegt ze eraan toe. Als je hier blijft, dan ga ik me eerst inlezen. Want dan krijg ik motivatie en dan gaat het makkelijker. Armanda ziet het positieve ervan in en wil haar graag helpen. Dan komt Bas aangelopen en Armanda vraagt hoe ze zich voelt na twee dagen veganistisch door het leven te gaan. Hoe Zwak! antwoordt Bas kort maar krachtig. Hij vindt het namelijk niet fijn om bijvoorbeeld geen mayonaise over zijn friet te mogen. Wellicht is dat de oorzaak? En zou Rowena veganist worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *