Ivan gooit zijn frustraties eruit tegenover Nicole

Ivan gooit zijn frustraties eruit tegenover Nicole

We gaan nog even terug naar gisterenavond, Ivan en Nicole hebben namelijk een ruzie gehad. Of nou ja beter gezegd Ivan heeft zijn frustraties eruit gegooid. We hebben er ook maar een filmpje bij gezocht voor je zodat je het nog eens terug kunt kijken. Maar wat gebeurde er?

Ivan, Bjorn, Naomi en Nicole waren in het kantoor bezig, nog laat op de avond. Het groepje was bezig met de intro muziekjes voor tijdens het kickboks gala wat morgen plaats zal vinden. Nicole maakt opeens een opmerking dat het al 23:15 uur is, ik wil zo graag naar bed. Schat ga alsjeblieft naar bed dan zegt Ivan geirriteerd. Of je helpt mee of je gaat gewoon naar bed. Nu zit ik met die pleurisdingen die je me hebt aangeraden en moet ik het gaan oplossen. Ik had een heel ander idee en dan kom je met deze shit aanwaaien. Je vraagt me er toch om merkt Nicole verbaasd op. Nu zit ik met die pleurisding en nu wil je weg gaan lopen, what the f*ck moet ik ermee dan?! Laat maar zitten ik weet het al. Bjorn die ook een handje helpt antwoordt dat ga je toch niet menen he? Ik doe gewoon de soudtrack van 3oo, die gooi ik erin gaat Ivan door. Hier heb ik geen zin in. Nicole gaat maar weg en Ivan richt zich op de computer. Wellicht is Ivan een beetje nerveus voor morgen en doet hij daarom zo tegen Nicole?

Ivan op zijn best – 8 oktober 2015. door CeesClosed

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. lena at 17:53

  Ik zou alleen al in utopia willen zitten om hem op de stang te jagen. Begrijp me niet verkeerd. Vindt het geen slechte kerel. Maar zou zijn kort lontje graag willen aanpakken lol. Komt waarschijnlijk door zij verleden.

 2. Hannah at 13:51

  Oo oo oo, Nicole, niet zo slaafs doen joh. Ze is zo’n stoere ex-militair/chick en dan laat je je koeioneren door je vriend. Het lijkt mij geen fijne relatie waar de balans tussen partners niet evenredig is.
  Maar goed, het is een volwassen vrouw, ondanks af en toe het babystemmetje, en kiest hier zelf voor.

 3. anneke at 13:01

  Kan Ivan niet een keer normaal met iemand praten moet het altijdt op zijn mannier , Nicole denk eens na.
  Kan hij met morgen bezig zijn het is al zo lang bekend moet alles op het laatste moment, vorige keer met Bjorn moest volgens hem ook alles op het laast en toen werdt hij ook kwaad, wat doet hij dus nu zelf

 4. MariaBora at 10:28

  Nicole, hoe denk je dat dat wordt als je samenwoont of getrouwd bent met Ivan, het is gewoon een dictator, hou daar rekening mee.
  Als iets niet gaat zoals hij dat wil is het: nou doe dan maar, of:ga naar bed, ik doe het wel alleen, een voorproefje van wat je te wachten staat.

 5. Wil at 10:11

  En ja hoor de King weer op zn best, gatver!!!!!!!! Als het em niet zint ga je toch gewoon tekeer tegen je vriendin? Ga toch naar huis!!!!!!! Dan durven de anderen weer te praten, volgende publieksstem is voor De King !!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *