Nog meer irritaties bij Ivan

Nog meer irritaties bij Ivan

We schreven al over de nachtelijke irritaties van Ivan. Maar deze morgen gaat hij vrolijk verder, want dit keer irriteert hij zich niet aan Nicole maar aan andere bewoners.

Er moet namelijk nog veel gebeuren en vanmorgen lagen vele bewoners nog lekker in hun bedje te slapen. Tot ergenis van bokser Ivan natuurlijk… En deze frustraties uitte hij tegenover Benjamin, de shit moet gewoon gebeuren en dan kom je uit je nest begint Ivan zijn verhaal. Vooral als je zo’n grote dag voor de boeg hebt. Benjamin denkt dat hij de oorzaak wel weet waarom vele bewoners toen nog in bed lagen. Er gebeurt gewoon veel met de mensen ten tijde van de stemmingen voegt hij eraan toe. Ivan denkt daar iets anders over, volgens hem heeft het meer t e maken met het feit dat niemand het iets interesseert. Het gebeurt toch wel… Benjamin antwoordt dat het ook door slechte communicatie komt. Onduidelijkheid over een centraal om 09.00 uur werkt ook niet mee. Op Benjamins vraag over wat er nog moet gebeuren heeft Ivan wel een antwoord. Er is nog zat wat er moet gebeuren, in ieder geval even het huis opruimen, even die bende hier allemaal weg.  Volgens Ivan is er nog een hele waslijst, maar niemand neemt verantwoordelijkheid. Hopelijk blijft het verder gezellig, of kunnen we nog een flinke uitbarsting verwachten?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 13:35

  Ik denk dat Ivan een broer van Cees is 😉 , hij zeurt in iedergeval net zo!! Alhoewel Cees niet zo agressief is als hij zeurt.

 2. Ann at 11:51

  Ha natuurlijk liggen ze nog op bed.. Hebben net allemaal nieuwe matrassen, is toch van de gekke, krijgen ze thuis ook op zn korte tijd nieuw matras.. En ik begrijp ivan wel, als er iets te doen is moet het in orde zijn..

  • gea at 12:41

   Het is natuurlijk wel zo dat er al heel veel mensen op die matrassen hebben gelegen, en ze hebben niet allemaal alleen maar geslapen zoals Billy en Ruud die hebben hun matras wel gebruikt. En volgende week zullen we wel zien dat Utopia is mede mogelijk gemaakt door een of andere matrassenwinkel. Hetzelfde voor dat boksgala dat zal ook wel gesponsord zijn.

   • Ann at 12:51

    Ja dat begrijp ik, maar is bij een hotel ook niet.. En ok, waarschijnlijk ook geen matrasbeschermers e.d, en afentoe omdraaien.. Zullen ze wel nooit van gehoord hebben, zelfde als hoezen wassen. Nu hebben ze 300euro gehad pp, kunnen ze ook sparen voor een matras.. Hetzelfde dat cees een speciaal matras kreeg.. Ik heb geleerd, eerst sparen en da kopen of leuke dingen doen

    • anneke at 14:43

     Ann sommige mensen hebben nooit gehoord van sparen en dit is toch hun geld niet ,dit is volgens mij net wat gea zegt een matrassen winkel die ze dit geeft .
     Heeft iemand wel eens gezien dat de overtrekken wel eens gewassen word

     • Ann at 18:12

      Nee heb ik nog nooit gezien.. Bah.. Maar dat dat zo gratis word geleverd begrijp ik niet.. Ze zijn met niets begonnen. Dus waarom nu niet sparen

 3. Hyl at 11:24

  Moet je maar communiseren Ivan, daar loop je mond toch altijd van over?
  Natuurlijk volgt er nog een uitbarsting, hij zit toch niet op de bank, dus nu durft hij wel.

  • anneke at 13:08

   Ivan en communiseren daar heeft hij nooit van gehoord hij schreeuwt alleen maar , en dan moet de rest nog luisteren naar hem .
   Hij is de baas en naar een baas luister je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *