Het centraal van 9 oktober

Het centraal van 9 oktober

Toch een centraal, er waren vanmorgen wat onduidelijkheden en iets later als alle bewoners wakker en opgestaan zijn gaan ze dan toch het een en het ander bespreken. Hier lees je alle besproken punten van 9 oktober terug.

Opening centraal
Hoe kan het ook anders, het centraal staat in het teken van het kickboksgala. Ivan opent de bespreking en bedankt Milco, de mede organisator voor zijn inzet. Wim neemt daarna het woordje over, hij heeft het over de planning. Wat moet er allemaal nog gebeuren?  Er moeten lunchpakketten gemaakt worden, de partytenten moeten nog opgezet worden en de merchandise moet worden klaargezet. Wim heeft aan alles gedacht, want zelfs de kleinste details worden aangekaart. Maak jezelf nuttig en help waar nodig voegt hij eraan toe. Ook wordt de taakverdeling uitvoerig besproken.

Milco
Milco neemt het woord, ik vind het dapper van de mensen die morgen in de ring stappen. Ook hij neemt nog wat planningszaken door. Niet iedereen vecht namelijk mee, rond 13:00 uur komen de vechters en hun trainers binnen. Om 14:00 uur is het terrein open voor de bezoekers. En exact om 16:00 uur beginnen we. Nog een belangrijke mededeling over de wedstrijd, de blauwe hoek komt altijd als eerste, daarna pas de rode hoek. Ook is hij blij met de inzet van alle bewoners, iedereen krijgt morgen een beker, er zijn geen verliezers voegt hij eraan toe. Maar de uiteindelijke winnaar krijgt wel de grootste.

Expositie en einde centraal
Armanda begint daarna nog over iets anders. Ze heeft een expositie geregeld en deze zal morgen ook plaats vinden. Daarna is het tijd om de besproken punten voor het kickboksgala aan te pakken en eindigt het centraal. Werk aan de winkel!

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. johanna at 18:58

  Zo!!! Vandaag ná dik anderhalf jaar besloten om vanaf nu never nooit meer naar Utopia te kijken, wat een zielige kinderachtige groep zit hier momenteel, om uit te kotsen!!!
  Vooral die Mark en het zielige verwende poppenkind Gina man man man ergernis ten top!!! Het heeft totaal niets meer met een opbouwende samenleving te maken maar meer met zielige puberende figuren die zich duidelijk vervelen en zich hier nuttig denken te maken onder het genot van alcohol en peuken afschuwelijk!!! Wat eens zo mooi begon in 2014 is helaas voor mij ten onder gegaan in een puberaal drama!!!

 2. anneke at 13:13

  Ik zie hier nergens staan hoeveel het gaat kosten Anja hoe weet je dat dan
  En mag de gene die er nog niet eens in is gestemd al wat regelen moet dat niet eerst besproken worden

 3. gea at 12:36

  Armanda wil nog even haar punt maken zodat ze misschien niet wordt weggestemd, hoewel ik ook gelezen heb dat ze niet weet of ze wel wil blijven,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *